Actualitate

Avocata lui Liviu Dragnea, despre eliberare: „Sperăm să se admită contestația“

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avocata lui Liviu Dragnea despre eliberare Sperăm să se admită contestația

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus astăzi de la Penitenciarul Rahova la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Acolo se discută o cerere pe care a depus-o de anulare a condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Judecătorii au rămas în pronunțare.

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că sunt speranţe pentru o sentinţă favorabilă lui Liviu Dragnea. Se aşteaptă o rezolvare a contestaţiei în anulare a condamnării la închisoare chiar astăzi.

„S-a pus în discuţie admisibilitatea în principiu a contestaţiei în anulare. Am susţinut toate aspectele şi elementele pe care noi le considerăm legale. Sperăm să se admită această contestaţie în anulare în principiu. Am cerut şi suspendarea pedepsei, să vedem ce se va întâmpla.

Textul de lege spune doar că un complet de judecată poate dispune şi suspendarea hotărârii atacată cu contestaţie în anulare, astfel că judecătorii vor decide. Să sperăm că vom avea un prim pas astăzi. Nu ştiu dacă astăzi va putea părăsi penitenciarul. Dar sper cât mai curând”, a spus Flavia Teodosiu.

Adauga un comentariu