Cancan ultimă oră

Axinte a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Acesta și-a recunoscut faptele

Publicat: 22 oct. 2020

Axinte a primit o sentință dureroasă, de 2 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar deschis în urmă cu 8 ani. Actorul și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, iar acum trebuie să îndeplinească mai multe condiții impuse de aceștia.

Axinte a primit o sentință dureroasă, după ce a fost anchetat într-un dosar deschis în urmă cu 8 ani și în care a avut calitatea de suspect. Actorul Florin Petrescu a avut mai multe audieri la DNA, fiind anchetat în dosarul de trafic de influenţă. Se pare că omul de televiziune ar fi intervenit pentru un fost director al unui spital din Capitală, într-o campanie în televiziunea deținută de Dan Diaconescu.

Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu, alis Axinte, într-un dosar de trafic de influenţă. Medicul îl acuză pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV

Axinte, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Acum, după 8 ani de audieri și cercetări, Axinte, cum este cunoscut în showbozul românesc, și-a primit pedeapsa, după ce și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor. De asemenea, actorul a mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă, însă acest lucru nu l-a scutit de sentința de 2 ani de închisoare.

Ba mai mult, actorul este nevoit să respecte și alți termeni precum munca în folosul comunității timp de 60 de zile, să anunțe schimbarea serviciului sau al deplasărilor care depășesc 5 zile. În caz contrar, Florin Petrescu va fi obligat să-și execute pedeapsa.

Actorul a fost contactat de reporterii AntenaStars, însă a refuzat să ofere detalii legate de sentință și de modul cum a decurs procesul. Cu toate acestea, Axinte a mărturisit că este fericit că totul a luat sfârșit și poate trece peste acest moment de cotitură din viața sa.

Adauga un comentariu