Actualitate

Baba Vanga, profeții teribile pentru 2022, care nu au legătură cu războiul din Ucraina

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Baba Vanga profeții teribile pentru 2022 care nu au legătură cu războiul din Ucraina
Faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria a făcut mărturisiri despre viitorul omenirii la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Cunoscuta clarvăzătoare Baba Vanga a lăsat posterității numeroase profeții, chiar și pentru anul 2022, iar unele dintre acestea s-au și adeverit. Printre predicțiile anunțate de aceasta ar fi și o posibilă nouă pandemie, care ar putea fi destul de periculoasă. Nu în ultimul rând, Baba Vanga, cunoscută și drept „Nostradamus din Balcani”, era consultată de unii dintre liderii lumii.

Baba Vanga s-a născut în data de 31 ianuarie 1911 şi a murit la 11 august 1996. Aceasta a fost o renumită prezicătoare de origine bulgară, oarbă încă din copilărie, care şi-a petrecut o mare parte din viaţă în localitatea Rupite, din munții Kozhuh (Bulgaria). Bătrâna a devenit foarte cunoscută în întreaga lume pentru faptul că a prevestit atacurile de la 11 septembrie 2001. Totodată, ea a prezis că al 44-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii (Barack Obama) o să fie afro-american.

Cunoscută drept „Nostradamus din Balcani”, femeia oarbă din Bulgaria a mai prezis moartea Prințesei Diana dar și dezastrul nuclear de la Cernobîl. Cu taote că a murit în urmă cu 26 de ani, Baba Vanga a lăsat în urmă profeții alarmante.

Baba Vanga, profeții teribile pentru 2022

Baba Vanga a uimit întreaga lume cu previziunile pe care le-a făcut înainte de a se stinge din viață. Faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria a făcut mărturisiri despre viitorul omenirii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Celebra clarvăzătoare a făcut preziceri de-a dreptul uimitoare și pentru anul 2022. Chiar dacă ea a prezis și conflictul dintre Rusia și Ucraina, de data aceasta este vorba de cu totul altceva.

Astfel, Baba Vanga a avertizat că foarte multe orașe vor rămâne fără apă, cu consecințe politice nebănuite, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative. Profeția ei cumplită survine după ce, de exemplu, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice.

În prezent, Europa este „topită” de temperaturi caniculare, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar cu privire la secetă. Baba Vanga a mai susținut că Asia și Australia vor fi afectate de „inundații uriașe” și cutremurele și tsunami-urile vor face ravagii. Totodată, ea a mai prezis foamete în India, din cauza scăderii temperaturii. Clarvăzătoarea a vorbit inclusiv de o nouă pandemie, venită din Siberia, cauzată de un virus înghețat, care va fi eliberat de schimbările climatice!

Liderii lumii s-au sfătuit cu Baba Vanga

Multă lume este de părere că profețiile Babei Vanga continuă să se adeverească. Înainte de moartea sa, care s-a petrecut în 1996, sute de oameni au venit să cunoască, inclusiv din Japonia. Baba Vanga a trăit izolată într-un sătuc din munții Kozhuh din Bulgaria. După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, mulți lideri europeni și sovietici au venit pentru sfaturi la Baba Vanga, considerând-o un adevărat „oracol”.

Chiar și liderul sovietic Leonid Brezhnev s-a întâlnit cu Baba Vanga, cel puțin o dată, înainte să moară în 1982. Cu toate acestea, se pare că nu toate profețiile Babei Vanga s-au adeverit. Studiile sugerează că presupusele ei predicții au o rată de „succes” de 85%, o emblemă care a făcut-o celebră în Europa și fostele țări ale blocului sovietic.

Comentarii
  • Am mai vazut articole de genu spuse de anumite persoane mai ”iluminate” care ”prevesteau” ce urmeaza sa se intample iar discursulcu previziunile il primeau telefonic de la ,,imparatie,, altele sunt puse pe seama lor iar marea majoritate se spun dupa cese consuma.

Adauga un comentariu