Cancan ultimă oră

Babs, declarații surprinzătoare despre împăcarea cu Dorian Popa! Anunțul a fost făcut la 9 luni de la despărțire: „Avem o legătură pe care nimeni nu o poate rupe”

Publicat: 03 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Babs declarații surprinzătoare despre împăcarea cu Dorian Popa Anunțul a fost făcut la 9 luni de la despărțire Avem o legătură pe care nimeni nu o poate rupe
Acum, la circa 9 luni distanță de la vestea că nu mai formează un cuplu, Babs lasă loc de interpretări în ceea ce privește viitorul relației lor

După o relație de 11 ani, Babs și Dorian Popa au decis în urmă cu câteva luni să pună capăt relației lor și să meargă pe drumuri separate în viață. În timpul pe care l-au trăit împreună au evoluat unul alături de celălalt pe toate planurile și au reușit să construiască o legătură care nu poate fi ruptă vreodată.

Acum, la circa 9 luni distanță de la vestea că nu mai formează un cuplu, Babs lasă loc de interpretări în ceea ce privește viitorul relației lor.

Cea care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu a fost chiar Babs, după ce Dorian Popa a fost prins de oamenii legii la volan sub influența substanțelor interzise. La acel moment, toată lumea a avut parte de un adevărat șoc la aflarea veștii, mai cu seamă cu cât cei doi nu dăduseră niciun semn prin care să sugereze că relația lor nu mai merge.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile.

Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris aceasta pe Instagram, la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Babs, declarații „actualizate” despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa

După ce au decis să rupă relația, Dorian Popa și Babs s-au separat implicit fizic, ea mutându-se în propria casă, nu la distanță foarte mare de casa în care a locuit cu artistul.

Dacă la acel moment nu putea vorbi despre o eventuală împăcare, acum se pare că lucrurile s-au schimbat, iar Babs este de părere că nu știe ce le va rezerva viitorul, dând de înțeles că pot rămâne despărțiri, dar pot foarte bine să se și împace, dacă aceasta este voia Celui de sus.

„Avem o legătură foarte bună chiar dacă ne-am despărțit, o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri.

Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine”, a declarat Babs, conform Cancan.

Adauga un comentariu