Bursa Barfelor

Băetu’ ăsta de la Finansuri bagă șprițuri cu afaceriștii din imobiliare

Publicat: 12 aug. 2020

Babele bârfitoare, mult mai atente în această perioadă, încep rubrica de astăzi cu o enformație dintr-un domeniu care arde în această perioadă. Bineînțeles, afacerile imobiliare. Multora le țâțâie curu’ în aceste momente, pentru că nu se știe de unde pot apărea niște cătușe. Stresul nu este numai în rândul afaceriștilor, ci și în rândul finanțiștilor care trebuie să dea teveauri combinatorilor. Este unul la Finansuri, Clorin Crecu, care a mai fost clientul babelor și în rubricile trecute. Omul e dezaxat rău, crede că nu i se poate întâmpla nimic. Merge braț la braț pe stradă cu dezvoltatorii, se duce la băut cu ei, ca să se vadă că e mare șmecher.

Îi place să creadă că este sfătuitorul din umbră al dezvoltatorilor. Nu demult, Clorin Crecu a fost văzut îmbrățișându-se cu Găurel Cenco, ăla care a făcut niște hidoșenii în cimitirul ălora care nu cred în Iisus. În plină stradă, fără nicio jenă. Când se va afla ce combinații face pentru dezvoltatori, Clorin Crecu se va bucura doar de îmbrățișările venite dinspre partea dorsală. Babele vor sta aproape și vor analiza fiecare mișcare.

 

 

Comentarii
 • Pentru cine nu stie…este vorba de Florin Grecu si dezvoltatorul imobiliar Aurel Rascenco care sfideaza orice regula de circulatie la volanul unui Range Rover IS 10 PSD!!!

 • Apucaturile de smenar ale lui Florin Grecu sunt de pe vremea mentorului sau Grigoriu Ioan… alt obosit care nu mai dorea sa iasa la pensie. Dar in final, cineva la scis pe Grig la pensie!!!

 • Un pont pentru Babutele bîrfitoare… dom Grecu si-a mutat locul de consiliere a marilor dezvoltatori de la terasa Tucano la terasa Hotelului Ramada…adica s-a dus mai in vazul lumii

 • Un pont pentru Babutele bîrfitoare… dom Grecu si-a mutat locul de consiliere a marilor dezvoltatori de la terasa Tucano la terasa Hotelului Ramada…adica s-a dus mai in vazul lumii

 • Daca nu ar fi un simbure de adevar, aceste comentarii nu ar fi scrise… si cei care scriu nu au curajul sa puna punctul pe „i”, in cazul cretolinului de Flirin Grecu
  Va urma….

 • Eu zic ca toate astea ar trebui spuse in fata lui Florin. Altfel, nu au nicio valoare! Dar gunoaiele sunt prea mici ca sa aiba curaj. Viermii, la fel! Daca tot aveti sange in instalatie, ceea ce scrieti pe aici, spuneti-i in fata. Dar, sunteti gunoaie si viermi prea mici pentru a avea acest curaj! Sau ce ce se umfla pe aici in pene, sunt pe fata prieteni si il musca pe Florin de cur. De fapt , asa face Damian! Este tilul lui de a musca de cur! Si apropos, daca acolo a fost vreo magarie , Damian este primul care stie de ea. Nimic nu misca la inspectie fara stirea lui. Si nu da ordine direct, ci prin M. Mihai. Si dca tot veni vorba de Nelu, Damiane nu mai posti si face rau, ca te-o mai bate D-zeu odata asa cum a fact-o in 2014.

 • Un comentariu 100% real. Nimic nu misca in fisc fara acceptul micului DamIan!!! Cat despre practica de a scoate castanele din foc cu mana altuia e perfect Adevarat!!! Golanca de Mihai Mihaela se face pres in fata lui Nelu!!!
  Sfîrsit…

 • Dom Florin e si expert la contabilitati. El nu inregistreaza incasarile si tot el vine la control. Stie lumea prin birou de cumatra de la donna carina cum trebuie sa inchida ochii.

 • Florin Grecu tine toti marii dezvoltatori in spate, le tine contabilitatea! La final de luna cei mai multi trec la Damian, are de sustinut un candidat la CJ, corect?

 • La Finante toti iau spaga….sau mai bine spus Majoritatea. Damian nu ia, altii primesc bani pentru el, asa e MIHAI Mihaela?

 • Mai dezvoltatorule, poate tu vorbesti mult si te dai interesant. Dar eu i-am dat bani lui Nelu Damian peste tot…ia direct de la sursa daca are incredere. Prostia lui a fost ca….., fiind credul sunt si dovezi cum a luat cascavalul!!! La timpul potrivit dau drumul la integistrari…

 • Szamosteanu la beci, Nelu Mare DamIan nu mai are bani pentru Alexe!!! Ei…cum e Nelu?, suna la transportatori poate mai fac ei un „dar”…

 • Damian nu mai are transportatorii la cheremul lui. Cred ca de criza financiara a lui Damian (Aura si Zamosteanu sunt la pirnaie) profita Dobos!!! Dobos va fi noul director al DGRFP Iasi!!!

Adauga un comentariu