Prima pagină » Cancan » Băiatul Nadiei Comăneci s-a transformat total. Cât de mult a crescut fiul celebrei gimnaste

Băiatul Nadiei Comăneci s-a transformat total. Cât de mult a crescut fiul celebrei gimnaste

13 mai 2024, 09:07,
BZI.ro, în Cancan

Băiatul Nadiei Comăneci s-a transformat total, iar fosta gimnastă a publicat sâmbătă, 11 mai 2024, fotografii rare cu fiul său. Acesta a participat împreună cu iubita lui la balul de absolvire a liceului.

Nadia Comăneci și Bart Conner se bucură de o poveste de dragoste de invidiat de aproape 30 de ani. Uniunea lor a fost oficializată în 1996, printr-o ceremonie religioasă la Mănăstirea Cașin, urmată de o recepție memorabilă la Palatul Snagov, la care au participat peste 700 de persoane.

Cei doi sportivi au un singur copil împreună, un băiat în vârstă de 17 ani numit Dylan Paul Conner. Recent, tânărul a terminat liceul, în data de sâmbătă, 11 mai 2024, când a avut loc balul de absolvire. Fiul lui Nadia Comăneci și Bart Conner a participat la eveniment alături de partenera sa.

Băiatul Nadiei Comăneci s-a transformat total

Nadia Comăneci a marcat un moment important din viața fiului său, Dylan, prin postarea a două fotografii pe rețelele de socializare. Imaginile o surprind pe Nadia alături de Dylan și iubita lui, chiar înainte de a participa la balul de absolvire.

Pentru această ocazie specială, Dylan a ales un costum elegant de culoare gri, completat de o cămașă albă impecabilă. Un element distinctiv al ținutei sale l-au reprezentat pantofii tip cowboy cu imprimeu de piele de șarpe, care au adăugat o notă de personalitate ansamblului. Accesoriul perfect a fost o pălărie cowboy, care a completat armonios stilul ales de tânăr.

Iubita lui Dylan Conner, fiul celebrei Nadia Comăneci și al lui Bart Conner, a atras toate privirile la balul de absolvire prin alegerea vestimentară rafinată. Tânăra a optat pentru o rochie lungă până în pământ, de un galben vibrant, care era decorată cu paiete sclipitoare. Un detaliu elegant al rochiei a fost crăpătura de pe piciorul stâng, ce oferea o notă de senzualitate ținutei.

Pentru a completa armonios ținuta, părul i-a fost prins într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul natural, accentuând frumusețea naturală a tinerei. Accesoriile alese au fost simple și delicate, subliniind eleganța rochiei. Unghiile vopsite în roșu au adăugat o pată de culoare vibrantă ansamblului.

Cu ceva timp în urmă, Nadia Comăneci a comunicat presei din București că fiul său și partenera sa sunt colegi de școală. Relația lor este una armonioasă, ceea ce o încântă pe fosta sportivă, așa cum a dezvăluit chiar ea jurnaliștilor din România.

Nadia Comăneci are o casă modestă, dar spectaculoasă

„Zeița de la Montreal” și fostul mare gimnast de performanță locuiesc de peste 30 de ani în Norman, un mic oraș de lângă Oklahoma City, capitala statului Oklahoma, din SUA. Acolo, cei doi au o casă cochetă, cu etaj, estimată la 400.000 de dolari.

Suprafața totală a locuinței este de 310 metri pătrați. Vila, care a fost construită în 1992, are patru dormitoare, patru băi și o piscină. Interiorul este amenajat în stil clasic, elegant, iar din living nu lipsesc tablourile interesante, dar nici pozele cu Nadia și Bart din momentele lor de glorie sau în compania unor mari personalități.

Băiatul Nadiei Comăneci s-a transormat total în ultimul timp, iar drept dovadă stau imaginile postate chiar de „Zeița de la Montreal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024