Magazin

Baie alb-negru: cum să alegi mobilierul și obiectele sanitare potrivite

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Baie alb-negru cum să alegi mobilierul și obiectele sanitare potrivite

Baia amenajată în nuanțe de alb și negru a fost și este în continuare una dintre cele mai cool tendințe ale momentului în materie de design de baie modern. Două culori opuse și atemporale. Sunt mereu la modă și atât de folosite în designul interior. Folosind aceste două nuanțe neutre poți da ambientului o personalitate uriașă, potrivită pentru orice stil. O baie în alb și negru emană un sentiment de eleganță simplă. Conceptul de culoare dublă creează emoție, dar este în același timp liniștitor.

Așadar, ești în curs de amenajare a unei băi noi sau plănuiești o renovare de înaltă calitate și ești fascinat de echilibrul armonios al contrastelor? Optează pentru un concept actual și proiectează o baie în alb și negru.

Cum mobilezi o baie în alb și negru

În baie poți alătura aceste două culori prin combinarea pieselor de mobilier și a obiectelor sanitare, jucându-te cu finisaje lucioase și mate. Scopul este de a crea un aspect total nou, schimbând doar mici detalii. Luminozitatea albului și profunzimea negrului creează un contrast intens, iar atmosfera care rezultă din acesta are un caracter de excepție.

Acest mix de nuanțe este potrivit chiar și pentru spații mici, unde singurul lucru căruia trebuie să-i acorzi un plus de atenție este echilibrul dintre culori, astfel încât ambientul să nu fie prea întunecat. Alegând alb și negru poți accentua detaliile pe care ți le dorești.

O cadă de baie freestanding albă plasată în centrul camerei poate fi perfect accentuată de un model de gresie în nuanțe închise. Suprafața sa de un alb radiant promite o plăcere tactilă, iar forma sa ușor curbată te invită să te relaxezi. În ceea ce privește zona lavoarului, poți alege o chiuvetă de baie cu finisaj de un negru impecabil și pusă în evidență de o mască de lavoar albă.

Poți păstra vasul WC și bideul într-o nuanță albă simplă și să alegi negrul pentru accesoriile din jurul acestora (clapeta de acționare, suportul pentru hârtie igienică, suportul și peria WC, bateria de bideu). Pe de altă parte, dacă îți dorești să pui accentul pe aceste obiecte sanitare, există o mulțime de modele în nuanțe negre, mate sau lucioase, care vor capta instantaneu atenția. De altfel, alegerea finisajului negru pentru vasul WC și bideu este o declarație de stil aparte.

Poți achiziționa vase WC de pe germanquality.ro, lavoare, bideuri, căzi sau piese de mobilier atât în nuanța albă clasică, specifică acestora, cât și negru deosebit. Indiferent de culoarea aleasă, toate elementele pentru baie de pe germanquality.ro beneficiază de finisaje impecabile, materiale de calitate și un design ultra modern.

Hatria Next Rimless – GQS German Quality

https://www.germanquality.ro/hatria-next-rimless-vas-wc-suspendat-36×56-cm-negru-mat.html

Baia în alb și negru pentru un stil modern și minimalist

Albul și negrul în baie reprezintă alegerea ideală pentru a crea un spațiu modern, un mediu minimalist și în care confortul, ordinea și armonia sunt principalele caracteristici. Dispunerea luminilor și a oglinzilor trebuie să fie atent planificată pentru a exalta detaliile, iar nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, astfel încât să poți recrea un ambient simplu și armonios, jucându-te cu aceste contraste.

Tendințele în materie de amenajare modernă a băii sunt instalațiile sanitare suspendate și mobilierul minimalist, ușor de curățat și de calitate, deosebit de potrivite și pentru băile mici, dat fiind designul lor care face ca încăperea să pară mai spațioasă și mai aerisită. Liniile moderne pentru o baie în alb și negru au forme simple și funcționale și sunt adesea modulare și de diferite dimensiuni.

Analizează cu atenție multitudinea de opțiuni disponibile pe germanquality.ro, astfel încât să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tău!

sursa foto: www.germanquality.ro

https://drive.google.com/file/d/189IKUjuzyK0edV985xd_5OjfE-Er1GpU/view?usp=sharing

Adauga un comentariu