Actualitate

Banala aspirina te scapa de vergeturi! Pielea ta va capata un aspect mult mai tanar daca folosesti acest remediu

Publicat: 20 feb. 2020
Aspirina te scapă de vergeturi
Aspirina te scapă de vergeturi

Aspirina te scapă de vergeturi. Fluctuaţiile de greutate dar și anumiți factori îşi pun amprenta asupra aspectului estetic al pielii, prin apariția vergeturilor. Din păcate, vergeturile contribuie în timp la scăderea încrederii în sine.

Cei care s-au luptat cu surplusul de kilograme sigur au observat în anumite zone urmele lăsate pe corp.

Aspirina te scapă de vergeturi

Una dintre cele mai noi descoperiri în domeniul cosmetic, aspirina, pare să fie extrem de benefică. Și ne referim aici strict la ştergerea semnelor lăsat de timp şi de kilograme asupra corpului nostru.

Fiind unul dintre cele mai utilizate analgezice şi anticoagulante din întreaga lume, sigur se regăseşte şi în casa ta. Aşadar, iată cum poţi să te bucuri de beneficiile aspirinei în lupta împotriva vergeturilor.

Cum se prepară remediul

Aspirina te scapă de vergeturi. Tot ce trebuie să faci este să diluezi o pastilă de aspirină într-o cantitate mică de apă. Apoi, adaugă cam două linguriţe de ulei de măsline cald.

Pasta obţinută trebuie aplicată direct pe piele şi lăsată să acţioneze timp de 20-25 de minute. Clăteşte apoi cu apa caldă şi repetă procedura în fiecare zi timp de o săptămână.

Nu uita de vitamine

De asemenea, pe perioada acestui tratament ar fi de preferat să iei şi capsule de vitamina E şi C. Astfel, vei întregi compexul necesar pentru a hidrata şi reface pielea, oferindu-i totodată şi un plus de elasticitate.

Un alt aspect important este acela ca pe tot parcursul tratamentului să faci mişcare. Și aceasta deoarece sportul acţionează şi asupra stratului de colagen, contribuind în felul acesta la regenerarea pielii.

Pentru a evita reacţiile alergice, trebuie să testezi produsul pe o porţiune mică de piele, înainte de începerea tratamentului. Dacă te confrunţi cu iritaţii sau mâncărimi, încetează imediat să mai foloseşti acest remediu.

Adauga un comentariu