Magazin

Bănci care acordă credit cu istoric negativ: misiune imposibilă?

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bănci care acordă credit cu istoric negativ misiune imposibilă

Ați solicitat recent un împrumut de la instituția dvs. financiară și ați fost refuzat? Care sunt motivele și cum puteți remedia situatia? Daca figurati in biroul de credite sau aveti un istoric de credit problematic, atunci acesta este motivul. Vestea proasta este ca veti mai ramane in biroul de credit pentru urmatorii 4 ani.

Bănci care acordă credit cu istoric negativ: de ce refuză banca să vă împrumute?

Există mai multe motive care pot afecta decizia instituției dvs. financiare dacă ar trebui să vă împrumute sau nu bani.

Istoric de credit prost. Raportul dvs. de credit este în stare proastă? E ratingul dvs. de credit scăzut? Acesta este unul dîntre principalele motive pentru care împrumutul dumneavoastră poate fi refuzat.

Credit inexistent. Faceti primii pasi în viață și numele dvs. nu este încă legat de niciun credit. Băncile pot refuza să vă împrumute pentru că nu au de unde să știe ce fel de debitor sunteți.

Prea multe cereri de credit. Ați aplicat recent pentru mai multe împrumuturi sau cărți de credit și ați fost refuzat? Băncile văd asta și refuză să vă împrumute, deoarece și celelalte bănci au refuzat. Pareti un client nedorit. Aceste solicitări multiple afectează, de asemenea, ratingul dvs. de credit în jos.

Datorii la activ. Aveți conturi neplătite care sunt în colectare. Banca vede totul în raportul dvs. de credit, iar incapacitatea dvs. de a vă rambursa datoriile îi face să nu fie dispuși să vă împrumute bani.

Nu aveți avansul necesar. Pentru un credit ipotecar asigurat, aveți nevoie de un avans de 5% din valoarea de cumpărare. Pentru un credit ipotecar convențional, avansul este de 20%. Dacă nu ai minim 5%, împrumutul tău este refuzat.

Bănci care acordă credit cu istoric negativ: ce soluții ai la dispoziție?

Când o bancă refuză să-ți împrumute bani, dar crezi sincer că îi poți rambursa, îți stau la dispoziție alte soluții.

Obțineți un împrumut cu un cosemnatar, de la o institutie financiara nebancara. Cu un cosemnatar, este posibil să obțineți un împrumut chiar dacă aveți un istoric de credit prost. Scorul de credit bun al cosemnatarului dvs. este luat în considerare chiar si de către bancă. Asigurați-vă că efectuați toate plățile la timp, altfel creditul cosemnatarului dvs. va avea de suferit.

Obțineți un împrumut online. Multe persoane cărora li se refuză un împrumut de către o banca apelează la împrumuturi online. Creditorii online au adesea criterii mai puțin stricte decât băncile pentru acordarea de împrumuturi. Criteriile de eligibilitate sunt simple:

Să ai 18 ani sau mai mult

Să fii cetățean roman

Să ai un loc de muncă stabil de cel puțin o lună

Să ai un salariu net constant

Banci care acorda credit cu istoric negativ: ce faci daca obtii totusi un împrumut

În ciuda istoricului de credit slab, ați reușit să obțineți un împrumut, fie online, fie cu un cosemnatar. Acum, obiectivul este să sa fiti cu ochii in patru din punct de vedere financiar pentru a avea acces la o gamă mai largă de opțiuni financiare și la dobânzi mai bune. Ce ar trebui să faceti? Sa fiti mereu precauti cu cheltuielile si sa platiti mereu ratele la timp. Doar atat!

Adauga un comentariu