Lifestyle

Bancuri amuzante de faci pe tine! Povestioare cu final memorabil

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bancuri amuzante de faci pe tine Povestioare cu final memorabil
Am selectat câteva bancuri amuzante de faci pe tine

Un banc scurt este potrivit dacă ai nevoie de o glumă rapidă pentru a ridica moralul. Totuși, de multe ori ori o povestioară mai lungă are un impact mult mai puternic. Dar cu toții știm cum este să trebuiască să-ți amintești o întâmplare amuzantă, memoria poate da rateuri, iar momentul tău de strălucire este astfel pierdut. Există, totuși, un remediu pentru asta, și anume bancurile lungi sub formă de poveste. Acestea pot deriva dintr-o mulțime de subiecte! Am selectat câteva bancuri amuzante de faci pe tine, astfel încât să nu rămâi niciodată fără lucruri de spus (adică, va trebui să înveți măcar unul dintre ele pe de rost).

Bancuri amuzante de faci pe tine. Studentul empatic

„Dacă sunt idioți în sală, să se ridice în picioare, vă rog”, a spus profesorul sarcastic.
După o lungă tăcere, un student din primul an s-a ridicat.
„Deci, domnule, de ce te consideri un idiot?”, a întrebat profesorul cu un zâmbet ironic.
„Ei bine, de fapt, nu mă consider”, a spus studentul, „dar nu-mi place să te văd stând acolo singur.”

Jocul cu frizerul

Un băiat intră într-un salon de coafat, iar frizerul îi șoptește clientului de pe scaun: „Acesta este cel mai prost copil din lume. Privește cum îți dovedesc asta.”
Frizerul pune 5 lei într-o mână și 2 în cealaltă, apoi îl cheamă pe băiat și îi spune: „Alege o mână, băiete!” Băiatul ia cei 2 lei și pleacă.
„Ce ți-am spus? Acel băiat nu învață niciodată!” îi zice frizerul clientului.
Mai târziu, când clientul pleacă, vede același băiat ieșind din magazinul din apropiere cu o înghețată în mână.
„Ei, băiete! Pot să-ți pun o întrebare? De ce ai luat 2 lei în locul celor 5?”
Băiatul linge conul și răspunde: „Pentru că ziua în care iau dolarul, jocul s-a terminat!”

Ursul creștin

Un bărbat merge prin pădure când zărește un urs alergând spre el. El fuge, dar știe că nu poate alerga prea mult timp mai repede decât ursul, așa că începe să se roage: „Doamne, te rog, te implor. Te rog, fă ca acest urs să fie creștin!” Ursul îl ajunge, îl doboară la pământ, apoi se așează în genunchi și spune: „Doamne, mulțumesc pentru hrana pe care urmează s-o primesc…”

Ion și sugestiile soției

Ion a decis să-și lege destinul cu prietena sa cu care avea o relație de lungă durată. Într-o seară, după luna de miere, acesta își organizează echipamentul de golf. Soția stă lângă el, urmărindu-l cu privirea. După o perioadă lungă de tăcere, ea începe în cele din urmă să vorbească: „Ioane, m-am gândit, acum că suntem căsătoriți, poate ar fi timp să renunți la golf. Petreci atât de mult timp pe teren. Probabil că ai putea obține un preț bun pentru setul tău de golf”
Ion își arată uimirea pe față.
„Iubito, ce s-a întâmplat?”, întreabă acesta calm. „Pentru o clipă, ai început să suni ca fosta mea soție.”
„Fosta soție!” strigă femeia, „nu știam că ai fost căsătorit înainte!”
„Nu am fost,” răspunde el.

O vizită neobișnuită la clinică

Odată, un țânțar a intrat într-o clinică. Doctorul l-a văzut și l-a întrebat care e problema. Țânțarul a spus că avea multe probleme. Nu era fericit cu viața sa, nu era mulțumit cu slujba pe care o avea. Era trist și lipsit de motivație. Doctorul i-a ascultat problemele și i-a spus că ar trebui să consulte mai degrabă un psiholog în loc de un doctor. Țânțarul a răspuns: „Da, știu. Am venit doar din cauza sângelui.”
Speram că v-ați simțit bine parcurgând această selecție de bancuri amuzante de faci pe tine!

Adauga un comentariu