National

Bărbat arestat după ce a agresat mai multe eleve

Publicat: 20 nov. 2019

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta ar fi abordat mai multe minore, în apropierea unei şcoli, şi ar fi săvârşit gesturi obscene.

„Luni, 18 noiembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta şi-ar fi expus organul genital şi le-ar fi adresat cuvinte cu tentă sexuală mai multor minore, aflate în apropierea unei şcoli din sectorul 1. „, informează un comunicat al DGPMB.

Potrivit sursei citate, pe 7 noiembrie, în jurul orei 16,00 „poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către directorul adjunct al unei şcoli gimnaziale din sectorul 1, cu privire la faptul că mai multe eleve, în timp ce se deplasau de la domiciliu către şcoală, au fost abordate de un bărbat necunoscut. Acesta a săvârşit gesturi obscene faţă de acestea „.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri. În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Bucureşti.

„Acesta a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul Serviciului Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei. I s-a reținut în sarcina sa faptul că, la data de 7 noiembrie, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei şcoli, ar fi abordat o minoră, de 12 ani, căreia i-ar fi arătat organul genital. „, se arată în comunicat.

În aceeaşi zi în timp ce se afla pe o altă stradă ar fi abordat două minore. Se pare că ” le-ar fi arătat organul genital şi în faţa cărora s-ar fi masturbat”, precizează autorităţile.

La scurt timp, în acelaşi context, a mai abordat alte două minore, cărora le-ar fi adresat întrebări cu tentă sexuală.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, faţă de cel în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv. „, adaugă sursa amintită.loading...

Adauga un comentariu