International

Bărbat cu vestă antiglonţ, împuşcat mortal de poliţiştii de la Hollywood

Publicat: 25 apr. 2021
Un bărbat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ, ce a lovit o maşină a poliţiei a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de poliţiştii americani

Un bărbat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ, ce a lovit o maşină a poliţiei a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de poliţiştii americani. Aceştia erau în curs de a răspunde la un apel când un autoturism s-a oprit în faţa vehiculului lor pe Sunset Boulevard, a frânat şi apoi a dat înapoi ca să intre în maşina poliţiei, a explicat pe Twitter poliţia oraşului.

„Şoferul maşinii a ieşit, el avea o vestă antiglonţ şi mâna dreaptă ascunsă la spate. El s-a îndreptat spre poliţişti care au ieşit din vehiculul lor de patrulare. El a numărat «3,2,1» şi a început să-şi mişte braţul înainte”, a declarat poliţia.

Poliţiştii au deschis focul, iar bărbatul a fost atins de glonţ şi declarat mort la faţa locului.

Anchetatori specializaţi ai poliţiei s-au deplasat la faţa locului, pe celebrul Sunset Boulevard, care este temporar închis, pentru a încerca să clarifice circumstanţele incidentului, a precizat poliţia din Los Angeles.

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de polițiști în trafic. A vrut să intre cu mașina în echipajele care încercau să îl oprească

Un bărbat a fost împușcat de polițiști, după ce mai multe echipaje l-au urmărit în trafic și au încercat să îl oprească. Acesta a vrut să intre cu mașina în echipajele de poliție, care au tras spre mașină, după mai multe focuri de avertisment. Bărbatul a fost lovit de unul dintre gloanțe.

În timpul urmăririi, bărbatul care se afla la volanul unei Mazda cu numere străine, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului. Asta după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri.

Martorii spun că ulterior poliţiştii au ieşit din maşini şi au tras câteva focuri de armă spre autoturismul pe care l-au urmărit, potrivit Monitorul de Botoșani.

Comunicatul IPJ Iași:

„La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului.

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.”

Adauga un comentariu