National

Bărbat, de 67 de ani, găsit mort în apă, la Constanța

Publicat: 21 mart. 2021
Un bărbat a fost găsit mort în apă, la Constanța
Un bărbat a fost găsit mort în apă, la Constanța

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit duminică, 21 martie, mort în apă, la Constanța. Acesta a fost găsit înecat în zona Farului verde din Portul Tomis, Constanța.

Bărbatul, localnic, a fost recuperat de autorități și adus la mal. Nu se cunosc momentan motivele pentru care acesta a murit, dacă a fost accident sau o sinucidere.

Persoana se afla la aproximativ 20 m de mal. A intervenit nava SAR pentru a-i aduce corpul la mal și a fost scos de catre cei de la ISU. La fața au ajuns o autospecială și 6 subofițeri.

Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie și pentru a identifica cauzele morții.

Dispariția bărbatului nu fusese raportată la poliție

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, trupul bărbatului fusese observat în zona Farului verde din Portul Tomis, la o distanță de aproximativ 20 de metri de mal.

„La fața locului a intervenit nava SAR pentru a-l aduce la mal, dar și o autospecială cu șase subofițeri din cadrul Detașamentului Fripis”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Polițiștii spun că dispariția bărbatului nu fusese încă raportată. Trupul acestuia va fi transportat la morgă, pentru ca medicii legiști să stabilească din ce cauze s-a produs decesul, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Bărbat, găsit mort în subsolul mall-ului în care muncea, în Constanța

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort în subsolul unui mall din Constanța, și Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Bărbatul stătea în șezut, picior peste picior, pe o bară, atunci când a fost descoperit, fără suflare. Un apel la 112 anunța, vineri, 12 martie, în jurul orei 15.40, că un bărbat stă nemișcat pe o bară, în subsolul mall-ului Vivo, și pare că e mort.

Două echipaje SMURD, unul tip B și unul tip C au fost trimise la fața locului, dar salvatorii n-au putut decât să constate decesul și să alerteze poliția.

Agenții au percheziționat rucsacul găsit lângă tânărul mort și a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem. IPJ Constanța a informat că tânărul, Costin Iordan, 31 de ani, muncea ca manipulant la un supermarket din incinta mall-ului.

La 6 dimineața a mers la muncă, dar era băut, au spus șefii lui, așa că l-au urcat într-o mașină și l-au trimis acasă. Nu știe nimeni nici când s-a întors în mall, nici cu ce și nici din ce motiv. Necropsia nu a scos la iveală vreun motiv de suspiciune, nu consumase niciun fel de substanțe. Prietenii lui Costin au inițiat o strângere de fonduri pentru a-l înmormânta, tânărul având o poveste de viață cutremurătoare și doar două rude în viață: o bunică de 90 de ani și un unchi care n-are venituri stabile.

Adauga un comentariu