Local

Bărbat din județul Iași, cercetat de polițiști pentru multiple furturi!

Publicat: 26 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat din județul Iași cercetat de polițiști pentru multiple furturi
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, este cercetat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, este cercetat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

În urmă cu câteva zile, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 80 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin apeluri la numărul unic 112. S-a acționat la nivelul județului Iași pentru menținerea ordinii și a siguranței publice. Cu această ocazie, oamenii legii au ajuns la bărbatul din județul Iași suspectat de comiterea mai multor furturi.

o persoana care fura un telefon mobil dintr-o geanta
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt

Cercetat de polițiștii ieşeni pentru multiple furturi

o persoana care fura un portofel dintr-un buzunar
În perioada de 31 ianuarie – 21 februarie 2022, bărbatul ar fi comis mai multe furturi în timp ce se afla pe străzile din municipiul Iași

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt şi a 5 infracțiuni de furt calificat.

„Din cercetările efectuate pana în prezent s-a constatat că, în perioada de 31 ianuarie – 21 februarie 2022, acesta ar fi comis mai multe furturi în timp ce se afla pe străzile din municipiul Iași. El acționa în stațiile mijloacelor de transport sau chiar pe străzi, de unde fura telefoane mobile. Bărbatul ar fi sustras bunuri materiale de la 6 tinere. Pe data de 24 februarie 2022, bărbatul bănuit de multiple infracțiuni de furt calificat a fost dus de polițiști la audieri. Pe baza probatoriului, acesta a fost reținut către polițiștii ieșeni pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 38 de ani va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt şi furt calificat multiplu sunt continuate“, au precizat reprezentanţii Poliţiei ieşene.

un barbat incatusat
Pe data de 24 februarie 2022, bărbatul bănuit de multiple infracțiuni de furt calificat a fost dus de polițiști la audieri

O tânără, prinsă după ce a furat chiloți tanga

mai multe telefoane mobile pe o masa
Bărbatul ar fi sustras bunuri materiale de la 6 tinere

Într-un alt caz, care s-a petrecut relativ recent, Secția a lll-a de Poliție a fost anunțată printr-un apel telefonic la 112 de către un agent de securitate al unui magazin cum că acesta a prins o tânără care a sustras bunuri dintr-un magazin fără să le plătească. Daria Roman, în vârstă de 19 ani, s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor după ce a furat o pereche de chiloți tanga dintr-un magazin. Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis tânăra în judecată pentru furt calificat.

„Inculpata a sustras produse alimentare si nealimentare în valoare de 82,90 lei dintr-un magazin aflat într-un complex comercial din municipiul Iași“, au menționat procurorii ieșeni.

La audieri, Daria Roman a spus ca locuiește împreună cu bunica sa în municipiul Iași. În ziua respectivă, împreună cu prietena sa, a hotărât să meargă la cumpărături la magazinul din complexul comercial situat chiar în centrul Iașului.

„Cu ocazia audierii în faza de urmărire penala, inculpata a recunoscut comiterea faptei, susținând ca a comis-o la inițiativa prietenei sale, B.I. Martora a infirmat cele susținute de inculpată, declarând faptul că nu a știut că inculpata a sustras produse din magazin şi că nu a văzut momentul în care aceasta le-a furat”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Ulterior, tânăra de 19 ani a fost trimisă în judecata şi condamnată la 9 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru furt calificat.

Adauga un comentariu