Actualitate

Bărbat împuşcat de poliţişti! I-a ameninţat cu toporul pe oamenii legii

Publicat: 29 apr. 2020

Poliţiştii au făcut uz de armă împotriva unei cetăţean din localitatea Săcălăşeni, care i-a ameninţat cu toporul în timpul unei intervenţii la locuinţa acestuia în noaptea de marţi spre miercuri, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Florina Meteş, informează Agerpres.

Potrivit acesteia, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi s-au deplasat la un imobil de pe raza localităţii Săcălăşeni, după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv şi face scandal la domiciliu.
„La vederea poliţiştilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i. După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea. Acesta a fost rănit la picior, fiind solicitat un echipaj de prim-ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale”, a precizat Florina Meteş.

Bărbatul a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

La locul evenimentului s-a deplasat, în cursul nopţii, o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii situaţiei.

Adauga un comentariu