National

Bărbat în stare avansată de ebrietate a spart un autovehicul. Motivul este de-a dreptul incredibil – VIDEO

Publicat: 20 feb. 2020

Incident incredibil în municipiul Bacău. Camerele de supraveghere ale unui bloc de locuinţe au surprins o situaţie de-a dreptul surprinzătoare. În video se observa un bărbat în stare avansată de ebrietate care a spart maşina unui cetăţean. Motivul care a stat la baza acestui gest necugetat este de-a dreptul şocant.

Bărbatul, a spart maşina pentru simplu fapt că a dorit doar să doarmă. Acesta nu a furat absolut nimic din vehicul. Iniţial, spărgătorul a încercat să se culce pe scările unei centrale de termoficare, însă fiindu-i foarte frig s-a reorientat către o altă soluţie, anume o maşină parcată.

Persoana a fost filmat de dimineață ieșind din autoturismul proprietarului şi îndreptându-se către o direcţie necunoscută. Proprietarul a făcut sesizare la Poliție, după ce dimineață și-a găsit mașina spartă, chiar dacă nimic nu lipsea din vehicul.

Protagonistul n-ar fi la prima abatere, susţin locatarii din zonă, iar oamenii sunt foarte nemulțumiți pentru ca oamenii legii nu ar fi făcut nimic până acum, în ciuda nenumăratelor sesizări și au pus videoclipuri la dispoziţia autorităților. Acum, sunt deciși să își facă propria patrulă de cartier, deoarece nu se mai simt în siguranță.

Adauga un comentariu