Local

Bărbat lovit violent de autoturism, transportat la spital. Iată ce a pățit

Publicat: 30 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat lovit violent de autoturism transportat la spital. Iată ce a pățit

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital în cursul zilei de vineri. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit de un autoturism și s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, localitatea Scânteia. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin accident rutier”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii după ce a fost acroșat de autoturism. Acesta a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate.

„Pacientul a fost adus la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală și contuzie la nivelul coloanei lombare. Pacientul a primit îngrijiri și a fost dirijat la Neurochirurgie. Aici, bărbatul va fi supus unor investigații mai amănunțite și va fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă medicul ieșean.

Adauga un comentariu