National

Bărbat prins în timp ce încerca să vândă 100 de pastile de ecstasy

Publicat: 09 nov. 2019

Un bărbat de 30 de ani, din Sălaj, a fost prins în flagrant de către poliţiştii sătmăreni în timp ce încerca să vândă 100 de pastile de ecstasy. Acesta a fost arestat preventiv, informează, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Baia Mare pentru destructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc.

„S-a efectuat o acţiune de prindere în flagrant. În parcarea unui magazin comercial din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. În momentul în care un bărbat, de 30 de ani, din judeţul Sălaj, a încercat să vândă 100 de comprimate MDMA (ecstasy). În schimbul sumei de 3.500 de lei. Poliţiştii au stabilit faptul că drogurile urmau să fie valorificate în zona cluburilor şi discotecilor din municipiile Satu Mare şi Baia Mare. Erau aduse din Olanda. Persoana a fost audiată. Procurorul de caz a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore”, precizează sursa citată.

Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.



loading...

Comentarii
Adauga un comentariu