National

Bărbat reținut după ce a agresat un bătrân în Galați

Publicat: 15 iul. 2020
Bărbat reținut după ce a agresat un bătrân în Galați
Bărbat reținut după ce a agresat un bătrân în Galați

Bărbat reținut după ce a agresat un bătrân în Galați. După ce a agresat și tâlhărit un bătrân în fața unui restaurant, un bărbat de 40 de ani din Galați a fost reținut pe bază de ordonanță, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Bărbatul a fost lovit cu pumnul în față

Conform sursei amintite, un bărbat, de 64 ani, din Galaţi, a sunat la 112 şi a declarat că în timp ce se afla în faţa unui restaurant şi consuma băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane, a fost agresat de trei indivizi şi deposedat de suma de 150 lei, după care agresorii au fugit într-o direcţie necunoscută.

În zona respectivă au fost trimise mai multe echipaje de poliție, iar în fața unui magazin au fost găsite trei persoane, care erau conforme cu semnalmentele primite de la partea vămămată. S-a constat că cei trei bărbați sunt persoanele în cauză, doi dintre ei având 28 de ani, iar cel de-al treilea 40 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul Secției 2 de Poliție, La secție, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 40 de ani este cel care l-a agresat și tâlhărit pe bătrânul de 64 de ani. Acesta a fost lovit cu pumnul în față, depă ce ăntre cei doi s-a iscat o neînțelegere.

După ce a avut loc lovirea cu pumnul, persoana vătămată a căzut la pământ. În acest timp, agresorul i-a luat din buzunar o sumă de bani.

Ce s-a întâmplat în urma audierii. Bărbat reținut după ce a agresat un bătrân în Galați

În urma audierii în calitate de suspect/ inculpat, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță și ulterior a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi. Totodată, acesta urmează să fie prezentat la Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Noutăți din Galați în privința coronavirusului

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Galați a decedat la câteva ore după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus si a refuzat internarea. Acesta suferea de obezitate de gradul 3. Acesta a refuzat internarea pe motiv că se simte bine. Singurul simptom pe care îl avea era tusea. Din păcate, după numai câteva ore, starea bărbatului s-a degradat rapid și a murit.

„Nu avea febră, el tuşea, dar a refuzat internarea, a spus că se simţea bine. Aseara (marți seara – n.r.) s-a degradat starea lui de sănătate. O ambulanţă a ajuns la domiciliul persoanei în jurul orei 1.00, dar din păcate nu au putut să o salveze, deşi au aplicat metode de resuscitare. Nu s-a mai putut face nimic, păcat, este o viaţă pierdută”, a declarat, miercuri, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

Medicul Musta, deranjat de pacienții COVID-19 care pleacă acasă

Medicul Musta s-a arătat deranjat de pacienții COVID-19 care anunță că ei pleacă acasă, deși sunt pozitiv la noul coronavirus. Managerul instituției medicale susține că Spitalul „Victor Babeș“ din Timișoara a ajuns la limită în ceea cepriveşte locurile de internări. Medicul spune că de la cinci internări pe zi cu coronavirus, acum s-a ajuns la 15-16 astfel de cazuri. Mai mult, medicul se declară deranjat de faptul că sunt bolnavi care vin să anunţe că sunt infectaţi şi apoi pleacă acasă.

„Dacă m-ați fi întrebat acum o săptămână, o săptămână și jumătate, spuneam că stăm liniștiți. Aveam cinci pacienți internați cu o medie de un pacient nou pe zi. De o săptămână jumătate au început să vină cazuri noi, astfel încât numărul lor a crescut în fiecare zi.

În ultimele zile am avut 15-16 pacienți noi pe zi, capacitatea acestui spital a ajuns la limită. În două-trei zile va trebui să ne reorganizăm, din nou, să închidem parte din secția de non-COVID și să o transformăm din nou în secție COVID”, a spus managerul Spitalului Victor Babeș, dr. Virgil Musta.

Astăzi, la Galați, au fost înregistrate 53 de noi cazuri de infectare cu COVID-19. De asemenea trei persoane și-au pierdut viața. De la începutul pandemie de coronavirus, 1365 de locuitori ai Galațiului au fost infectați iar 107 au decedat.

Adauga un comentariu