National

Bărbat ucis de către părinții săi pentru că era necăsătorit. Acesta avea 47 de ani

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat ucis de către părinții săi pentru că era necăsătorit. Acesta avea 47 de ani
Babak Khorramdin a fost ucis de către părinți din cauza vârstei pe care o avea și ca nu era căsătorit

Caz şocant în Iran, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost ucis de către părinţi din cauza vârstei pe care o avea şi încă nu era căsătorit.

La scurt timp după ce s-a întors din Londra în ţara lui natală, Iran, Babak Khorramdin a fost omorât după o discuţie mai aprinsă cu părinţii săi pe tema căsătoriei. Acesta a fost tranşat iar părţi din cadavrul său au fost găsite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Părinţii criminali au mărturisit oamenilor legii că şi-au ucis fiul, iar apoi i-au aruncat trupul. De asemenea, cei doi au mai mărturisit că în urmă cu mulți ani şi-au ucis fiica şi pe ginerele acesteia. În prezent cei doi soţi sunt arestaţi.

Tatăl lui Babak Khorramdin: „L-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal.”

Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, a oferit o declartie cu toate amănuntele crimei.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a declarat Akbar Khorramdin.

După ce a comis crima, bărbatul împreună cu soţia şi-a dus fiul în baie iar acolo l-au făcut bucăţi, după care l-au depozitat într-o valiză şi în trei coşuri de gunoi. Trupul bărbatului a fost găsit pe strada Nafisi din Ekbatan, iar în urma unei percheziţii a poliţiştilor în locuinţa unde stătea Babak Khorramdin, aceștia au descoperit dovezile crimei.

Vestea morții lui Babak Khorramdin, i-a lăsat fară cuvinte pe unii colegi cu care a lucrat

Babak Khorramdin a studiat la Teheran, iar mai apoi s-a mutat în Londra unde a locuit mai mulţi ani. Acesta a decis să se întoarcă în ţara lui natală pentru a preda regie de film. Bărbatul a realizat mai multe lungmetraje şi scurtmetraje precum Crevice, Hole și Oath to Yashar, în care este prezentată povestea unui tânăr din Iran mutat în Londra care simte lipsa părinţilor rămași acasă.

Toţi colegii cu care a lucrat Babak Khorramdin au fost şocaţi când au auzit ce au putut face părinţii lui.

„Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred”, a scris Parviz Jahed, cineast și critic, pe Instagram.

Alte cazrui șocante au avut loc și în românia

O femeie din Ilfov a încercat și-a înjunghiat fetiţa în vârstă de 11 ani în dimineaţa zilei de miercuri, 19 mai 2021, în Popești-Leordeni, județul Ilfov. Minoră care se afla acasă cu ambii părinţi a trăit clipe de groază după ce mama să s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. Din fericire tatăl minorei a intervenit la timp şi a resuit să o îndepărteze pe femeie, reuşind să-i salveze viaţa fetei lui. Din fericire aceasta este stabilă însă, are foarte multe răni grave.

O crimă îngrozitoare s-a petrecut în judeţul Iaşi, când un bărbat a fost omorât chiar de către cel mai bun prieten al său. Tragedia a avut loc în localitatea Mânjești, comună Mogoșești, județul Iași, iar ucigaşul a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Totul s-ar fi petrecută după ce cei doi prietenii au consumat prea mult alcool, iar în urma unei cerţi pe un motiv banal bărbatul de 62 de ani şi-a pierdut viaţa.

Adauga un comentariu