Local

Bărbatul care a provocat accidentul rutier din Belceşti, judeţul Iaşi, reţinut pentru 24 de ore

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbatul care a provocat accidentul rutier din Belceşti judeţul Iaşi reţinut pentru 24 de ore
Accident rutier mortal produs în localitatea Belcești, județul Iași

Bărbatul care a provocat sâmbătă, 20 noiembrie 2021, accidentul rutier din localitatea Belceşti, judeţul Iaşi a fost reţinut marţi, 23 noiembrie 2021, pentru o perioadă de 24 de ore.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, dintre care una care a decedat.

Accident rutier grav în localitatea Belceşti. O autoutilitară s-a răsturnat

Sâmbătă seară a avut loc un accident rutier grav pe raza localităţii ieşene Belceşti. O persoană a decedat şi una a fost grav rănită după ce o autoutilitară s-a răsturnat.

Şoferul camionetei se deplasa dinspre Hodora către Belceşti, iar în curbă a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. În vehicul se aflau patru persoane. După impactul cu solul, doi dintre bărbaţii care se aflau în maşina au fugit de la faţa locului.

Accident rutier în Localitatea Mogoşeşti Siret. Trei autoturisme au fost implicate

În data de 17 noiembrie 2021, un alt accident rutier s-a produs în localitatea Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi. Trei autoturisme au intrat în coliziune după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate de trecere.

Şase persoane au fost rănite, printre care şi un copil. Din păcate, o femeie a decedat.

„V.L., femeie, 54 ani – încarcerata, inconştientă, stop cardio-respirator neresponsiv la manevrele de resuscitare; V.D., bărbat, – traumatism toraco – abdominal, transportat la Centrul pentru Primiri Urgențe Paşcani;
F.T., femeie, 21 ani, şofer – contuzie toraco abdominală, traumatism cranio-cerebral minor, transportată la Centrul pentru Primiri Urgențe Paşcani;
F.E., femeie 2 ani – escoriaţii faciale, transportată Centrul pentru Primiri Urgențe Paşcani;
L.C., bărbat, 40 ani – atac de panică, transportat la Centrul pentru Primiri Urgențe Paşcani;
F.A., bărbat, aproximativ 40 ani- traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, transportat la Centrul pentru Primiri Urgențe Paşcani”, a declarat la acel moment Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Recomandările polițiștilor ieșeni pentru prevenirea accidentelor rutiere

Polițiștii rutieri au transmis o serie de recomandări pentru prevenirea evenimentelor rutiere si fluidizarea traficului rutier pe drumurile publice din județ.

„Adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, efectuati fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi evitati efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc a fi extrem de periculoase.

Respectați regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere în România.

Nu urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Pietonilor le recomandăm  să sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acestora numai după ce sunt siguri că se poate face în condiţii de siguranţă”, au transmis polițiștii ieșeni.

Adauga un comentariu