National

Bărbatul care și-a ucis și abandonat soția în autovehicul este de negăsit. Autoritățile solicită ajutorul populației

Publicat: 23 ian. 2020

Băcăuanul care și-ar fi ucis cu sânge rece soția, în urmă cu două zile, este în continuare de negăsit. După aproape 48 de ore de când polițiștii încearcă să dea de urma principalului suspect – Cătălin Dobre – în cazul tinerei ucise într-o mașină din apropierea podului de peste Bistrița din cartierul băcăuan Șerbănești, nici urmă de cadavru în apele reci ale râului de la intrarea în Bacău.

Filmul crimei

Cătălin Dobre și-ar fi înjunghiat de mai multe ori soția, marți seara, după care a lăsat un bilet în care a anunțat că vrea să se arunce în canalul de fugă și a pus în mișcare toate autoritățile. Nimic până acum, iar încercările de a-l găsi în apă, cu ajutorul scafandrilor, au eșuat.

Totuși, potrivit surselor noastre, anchetatorii au luat în calcul și varianta că suspectul și-a înscenat sinuciderea pentru a câștiga timp să fugă din Bacău. Bărbatul și soția lui aveau împreună o fetiță. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Cătălin Dobre ar fi căzut în patima jocurilor de noroc și ar fi ajuns să se împrumute de la cămătari.loading...

Adauga un comentariu