Celebritati

Barbatul pentru care Simona Florescu a divortat de Ion Dichiseanu a murit! „Sunt absolut socata”

Publicat: 06 feb. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Barbatul pentru care Simona Florescu a divortat de Ion Dichiseanu a murit Sunt absolut socata
6

Simona Florescu este in stare de soc de cand a aflat ca fostul ei iubit, Mircea Dutia, a incetat din viata la numai 45 de ani.

Barbatul pentru care Simona Florescu s-ar fi despartit de sotul ei de la vremea aceea, Ion Dichiseanu, a murit recent la numai 45 de ani in urma unui infarct. Barbatul era pasionat de fitness si petrecea mult timp in sala, tragand de fiare.

Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu si Mircea Dutia au fost impreuna aproape un an de zile, apoi s-au despartit, iar el s-a cuplat dupa aceea cu prezentatoarea TV Ioana Cosma.

Barbatul pentru care Simona Florescu a divortat de Ion Dichiseanu a murit. Mesajul Simonei Florescu dupa ce a aflat tragica veste
"Sunt absolut socata. Mircea Dutia, vei ramane vesic in sufletul meu ca barbatul acela bun, intelegator, tandru si atent. Te imbratisez cu sufletul si Dumnezeu sa aiba grija de tine", a scris Simona Florescu pe pagina sa de Facebook.

Barbatul pentru care Simona Florescu a divortat de Ion Dichiseanu a murit. De ce s-au despartit Simona Florescu si Mircea Dutia

Presa a scris la vremea respectiva ca Simona Florescu ar fi divortat de Ion Dichiseanu tocmai din cauza acestui manechin, Mircea Dutia. Dupa despartirea lor, Simona Florescu a explicat ce s-a intamplat. “Stiu ca multi oameni sunt atrasi numai de fizic, dar am descoperit ca este ingrozitor sa ai alaturi de tine un om preocupat numai sa arate bine, ceea ce, evident, ne dorim cu totii, dar cu care nu ai niciun punct comun in gandire, simtire, subiecte de dialog”, spunea Simona, citata de click.ro.

sursa

Adauga un comentariu