Sport

Barcelona vrea un înlocuitor pentru Luis Suarez! Decizia se află în mâinile lui Setien!

Publicat: 22 ian. 2020

Spaniolii de la „Mundo Deportivo” au anunțat că oficialii Barcelonei ar fi avut o întâlnire, în care au discutat despre perioada de transferuri din această iarnă.
Se pare că principalul obiectiv al catalanilor ar fi aducerea unui nou atacant, care să îl înlocuiască pe Luis Suarez, cel care va rata aproape tot sezonul din cauza unei operații care îl va ține departe de gazon nu mai puțin de patru luni.

Campioana Spaniei are mai multe variante în ceea ce privește jucătorul care să îi ia locul fotbalistului din Uruguay, însă conducerea așteaptă ca Quique Setien, noul antrenor al Barcelonei, să se decidă asupra sportivului pe care îl dorește ca vârf.

Dani Olmo, Pedro și Krzysztof Piatek, posibilii înlocuitori pentru Luis Suarez

Unul dintre jucătorii aflați pe lista Barcelonei este Dani Olmo (de 21 de ani), atacantul lui Dinamo Zagreb. Spaniolul are o ofertă și de la AC Milan, însă formația lui Leo Messi ar fi mai mult pe placul jucătorului, dacă aceasta ar accepta să plătească suma cerută de croați.

Cei de la Dinamo Zagreb vor 30 de milioane de euro pentru Olmo, însă oficialii Barcelonei nu sunt dispuși să plătească o sumă atât de mare.
O altă variantă anunțată de spanioli este Pedro, care își termină în vară contractul cu Chelsea și care acum este doar rezervă. Spaniolul de 32 de ani a mai evoluat la Barcelona, în perioada ianuarie 2008 – august 2015. Ibericul a plecat la formația londoneză în 2015, pentru 20 de milioane de euro.

O altă variantă foarte interesantă ar fi Krzysztof Piatek (de 24 de ani), atacantul lui AC Milan, care este doar rezervă, mai ales după venirea lui Zlatan Ibrahimovic.
Paitek a ajuns la Milan în iarna anului trecut, de la Genoa, pentru 38 de milioane de euro.loading...

Adauga un comentariu