Local

Bătaie cu furci și topoare, în Iași! Un minor de 13 ani a ajuns la spital! Un alt bărbat, în stare gravă după ce a fost lovit în cap! (Exclusiv)

Publicat: 15 mart. 2021
O furcă
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis în judecată cinci indivizi care au luat parte la o bătaie ca-n filme, fiind înarmați cu furci și topoare

Cinci indivizi din județul Iași vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, în urma unui scandal ca-n filme. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ioan Adrian Ciurcă, pentru tentativă de omor calificat, pe Ionuț Păduraru, pentru tentativă de omor și lovire, pe Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru, toți trei pentru lovire sau alte violențe. Bătaia cu furci și topoare a avut loc la finele lunii ianuarie a acestui an

Bătaie cu furci și topoare, în județul Iași! În urma incidentului, un minor în vârstă de 13 ani a ajuns la spital! De asemenea, un alt bărbat a ajuns în stare gravă, după ce a fost lovit în cap! În urma incidentului, anchetatorii au trimis în fața instanței cinci indivizi.
Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ioan Adrian Ciurcă, pentru tentativă de omor calificat, pe Ionuț Păduraru, pentru tentativă de omor și lovire, pe Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru, toți trei pentru lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Bătaie ca-n filme, la care au participat Ioan Adrian Ciurcă, Ionuț Păduraru, Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru

Ieșenii Ioan Adrian Ciurcă, Ionuț Păduraru, Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru au intrat în vizorul oamenilor legii la finele lunii ianuarie a acestui an. Anchetatorii au precizat că aceștia au fost implicați într-o bătaie cu furci și topoare.

„Pe data de 24 inuarie 2021, în jurul orei 20:00, ca urmare a unui conflict anterior, inculpatul I.A.C., împreună cu alții, i-a aplicat lovituri de topor (atât cu partea metalică, cât și cu cea de lemn), în zona capului, a pieptului, a brațelor și a spatelui, numiților C.C. și M.C.S. Leziunile suferite de victime ar fi putut duce la decesul acestora”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit oamenilor legii, în cadrul aceluiași conflict ce s-a desfășurat pe un drum sătesc, din județul Iași, Ionuț Păduraru l-a lovit cu o furcă în cap pe S.S.C. și cu un par pe M.C.S.

Un minor de 13 ani a ajuns la spital în urma scandalului

Procurorii ieșeni au mai afirmat că, în urma incidentului, un minor în vârstă de 13 ani a ajuns la spital, cu diferite leziuni.

„În cadrul aceluiași conflict, inculpatul V.I. (Vlad Ionițoaiei) l-a agresat fizic pe minorul de 13 ani G.P., cauzându-i leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. De asemenea, inculpatul M.C.S. (Mihai Claudiu Stoleru) i-a aplicat lui I.A.C. o lovitură cu furca în abdomen, cauzându-i leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare, iar lui C.V.P. i-a aplicat o lovitură cu furca în zona spatelui, acesta suferind leziuni ce au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Pe de altă parte, Iulian Ciurcă este acuzat de lovire sau alte violențe. Conform anchetatorilor ieșeni, individul l-ar fi lovit cu un topor în zona picioarelor pe C.V.P. Acesta din urmă a avut nevoie, așa cum spuneam, de 14-15 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare, în ceea ce privește această bătaie cu furci și topoare.

Comentarii
Adauga un comentariu