Local

Bătaie de joc la adresa ieşenilor! Cozi uriaşe la E.ON! Oamenii aşteaptă şi ore întregi – FOTO

Publicat: 02 iun. 2020
E.ON Bataie de joc. cozi uriase

Cozi uriaşe la E.ON. Ieşenii au parte de o bătaie de joc chiar dacă, culmea, oamenii aşteaptă ore întregi să îşi achite facturile sau să îşi rezolve problemele pe care le întâmpină.

Este o obişnuinţă faptul că E.ON îşi bate joc de clienţi. Oamenii stau ore întregi şi aşteaptă, fie ploaie, frig, sau canicula, să îşi rezolve problemele pe care aceştia le întâmpină

Cine plăteşte în cazul întreruperilor neanunţate

E.ON Energie/Delgaz Grid este cea mai reclamata companie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Iaşi (CJPC). Reclamaţiile ieşenilor împotriva furnizorului de energie electrică se înmulţesc de la o zi la alta, fiind depuse la CJPC Iaşi sute de sesizări, împotriva E.ON.

Conform regulamentului impus de Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, în cazul întreruperilor neplanificate, începând cu 1 ianuarie 2019, restabilirea caii de alimentare a energiei electrice la un loc de consum trebuie să se realizeze după cum urmează: pentru municipiile reşedinţa de judeţ, în condiţii normale de vreme, în maximum 4 ore;… pentru mediul urban sau rural, în condiţii meteorologice deosebite, care generează avarii în elemente ale reţelei electrice de distribuţie aflate în zona intravilana, în maximum 48 de ore, şi în maximum 72 de ore dacă avaria este generată în elemente ale reţelei electrice de distribuţie aflate în zona extravilană.

Oricine are reclamaţii la adresa companiei E.ON ne poate trimite sesizarea la adresa ştiri•bzi.ro sau la rubrica de comentarii. Vă prezentăm mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului de Administraţie (CĂ) de la SC E.ON România SĂ. Aceştia sunt oamenii care se îmbogăţesc pe spatele romanilor şi care-şi bat joc de clienţi, cu complicitatea autorităţilor.

Comentarii
  • Pe site-ul Myline-Eon exista un serviciu de suport live de nota 11!!! Nu le fac reclama, fiindca suportul prin telefon sau email sint de obicei infecte, iar la fata locului – se vede in imagine. Pe de alta parte, si romanii carora le place sa stea ca prostii la coada…

  • La programarile on-line pentru contractele furnizare sunt cu o luna in decalaj. Astazi am depus si sunt programat abia pe data de 23.06.2020.Nu este posibil!

  • In aceste cazuri trebuie să functioneze societatea civila. Orice distribuitor care atinge pragul de 100.000 de utilizatori finali (clienti) poate deveni operator de distributie concesionar. Dacă incepe lumea sa migreze vor fi obligați să-și schimbe atitudinea. Problema este că nu prea avem alt furnizor serios. Dar merită încercat.

  • „Vă prezentăm mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului de Administraţie (CĂ) de la SC E.ON România SĂ. Aceştia sunt oamenii care se îmbogăţesc pe spatele romanilor şi care-şi bat joc de clienţi, cu complicitatea autorităţilor.” ?????????????????????????
    Bravos minciuna + tehnoredactare de felicitat!

Adauga un comentariu