Actualitate

Bătaie generală în Parlamentul Boliviei. De la ce a pornit evenimentul violent – VIDEO

Publicat: 10 iun. 2021
În Parlamentul din Bolivia nu au mai existat argumente, iar aleșii au trecut la „legea pumnului". Și-au împărțit lovituri, s-au îmbrâncit și s-au tăvălit pe jos

În Parlamentul din Bolivia nu au mai existat argumente, iar aleșii au trecut la „legea pumnului”. Și-au împărțit lovituri, s-au îmbrâncit și s-au tăvălit pe jos.

Evenimentul violent a avut loc în contextul în care parlamentarii s-au întâlnit pentru a-l audia pe ministrul de Interne, pe tema încarcerării fostului președinte intermar al Boliviei, Jeanine Anez. Discuțiile nu au durat prea mult, pentru că tensiunea și-a spus cuvântul. Henry Montero, reprezentant al opoziției și Antonio Colque, socialist aflat la putere, au început să țipe unul la celălalt și să-și adreseze injurii și amenințări. Colegii au încercat să intervină, dar mai mult i-au iritat pe cei doi bătăuși.

Femeile s-au bătut în Parlament, în paralel cu bărbații

Opozantul Antonio Colque este considerat cel care a inițiat atacul. Montero, la rândul său, nu s-a retras și a ripostat. După minute bune de îmbrânceli au căzut unul peste altul.

„Toți m-au prins și mă țineau de spate. Nu putem permite să se întâmple așa ceva”, a declarat Colque, după ce bătaia s-a încheiat.

În același timp, bătaia s-a desfășurat și în rândul reprezentantelor sexului frumos. În paralel, Tatiana Anez de Creemos și Maria Alanoca s-au îmbrâncit și s-au tras de păr.

Comentarii
Adauga un comentariu