Local

Bătaie în comuna Mogoşeşti. Un elev a fost pus la pământ cu pumnii şi picioarele de alţi cinci tineri – VIDEO

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Bătaie în comuna Mogoşeşti. Un elev a fost pus la pământ cu pumnii şi picioarele de alţi cinci tineri - VIDEO
Conflict între mai mulți elevi, la Iași

Întâmplare reprobabilă în judeţul Iaşi. Un elev a fost pus la pământ de alţi cinci tineri cu pumnii şi picioarele. Incidentul nefericit a fost imortalizat de un alt tânăr, complice la bătaie.

Clipul video a fost publicat pe o reţea de socializare, iar internauţii au reacţionat imediat.

Se poate observa cum un tânăr este lovit de alţi cinci adolescenţi până ce acesta cade la pământ. Bătăuşii au fost identificaţi şi poliţiştii ieşeni sunt cercetaţi pentru a se lua măsurile legale ce se impun.

“Ieri, 08 februarie a.c., polițiștii Postulului de Poliție Mogoşeşti au fost sesizați de către tatăl minorului agresat cu privire la faptul că agresiunea a avut loc la data de 07 februarie a.c., după terminarea orelor. Bărbatul și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală pentru lovire sau alte violențe. Polițiștii efectuează verificări cu privire la acest caz, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale. Toți tinerii implicați în eveniment au fost identificați. A fost informat și Biroul de Siguranță Școlară cu privire la această situație, în vederea desfășurării de activități preventive în unitățile de învățământ în care învață tinerii”, a transmis IPJ Iaşi.

Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Comentarii
Adauga un comentariu