National

Bătrână din Vaslui, găsită asfixiată din cauza unui televizor care a ars

Publicat: 14 sept. 2020
Bătrână din Vaslui, decedată din cauza unui televizor care a ars
Bătrână din Vaslui, decedată din cauza unui televizor care a ars

Bătrână din Vaslui, găsită asfixiată din cauza unui televizor care a ars. Luni, o femeie în vârstă de 80 de ani din Vaslui a murit intoxicată cu fum, provenit de la un televior care a ars. Femeia a încercat din răsputeri să se salveze, dar fumul oprit-o și a căzut lângă ușă.

Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, fiindcă exista posibilitatea ca în interiorul apartamentului să se afle o persoană cu afecțiuni medicale. Pompierii au descoperit un televizor care era complet topit într-un dormitor.

Bătrână din Vaslui, găsită asfixiată din cauza unui televizor care a ars

Televizorul a ars mocnit și a degajat fum în tot apartamentul.

”Victima în vârstă aproximativ 80 ani a fost găsită asfixiată şi în stare de inconştienţă. Ea a fost scoasă din apartament şi s-au început manevrele de resuscitare. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B de la SAJ Vaslui.

Din nefericire, organismul victimei nu a răspuns manevrelor de resuscitare, după aproximativ 65 minute fiind declarat decesul persoanei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Situaţie şocantă la Penitenciarul Giurgiu: Doi deținuți au fost găsiți morți în celulă

Luni, 14 septembrie 2020, s-a produs o situație ciudată la Penitenciarul Giurgiu! Doi deținuți au fost găsiți fără suflare în propria celulă, în această dimineață. Conform primelor informații, nu s-au găsit semne de violență asupra cadavrelor.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi deţinuţi au fost găsite în pat. Aceştia nu prezentau semne vitale şi se pare că aveau afecțiuni medicale, fiind sub tratament.

Unul dintre deţinuţi este din judeţul Giurgiu, iar celălalt din Bucureşti.

Conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis presei următorul mesaj: „Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, în jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeaşi cameră de deţinere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidenţă cabinetului medical at unităţii cu serie de afecţiuni pentru care se administra tratament. În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfaurand verificări Ia faţa locului.

De asemenea s-a procedat Ia informarea familiei deţinuţilor, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a Poliţiei Municipiului Giurgiu.

Cauzele şi împrejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administraţia locului de deţinere”.

 

 

Adauga un comentariu