Local

Bătrână găsită în comă, în propria locuință! Pompierii i-au spart ușa casei

Publicat: 23 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătrână găsită în comă în propria locuință Pompierii i-au spart ușa casei

O bătrână din Iași a fost transportată de urgență la spital, după ce pompierii au spart ușa locuinței. Aceasta nu mai răspundea la telefon și a fost găsită în casă, în comă.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportată o pacientă în vârstă de 75 de ani, din Iași. Aceasta a fost adusă la spital de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112, efectuat de către fiica acesteia”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Fiica bătrânei a apelat la numărul unic pentru situații de urgență și a anunțat că, de aproximativ 72 de ore, femeia nu a mai răspuns la telefon. Astfel, pompierii au intervenit de urgență, spărgând ușa apartamentului.

„Fiica pacientei a anunțat, prin apel la 112, că mama ei nu răspunde la telefon de aproximativ 72 de ore. Astfel, pompierii au spart ușa apartamentului și au găsit-o pe femeia în vârstă de 75 de ani. Aceasta era căzută în casă, fiind în comă hipoglicemică. Pacienta a fost protezată respirator, ventilată mecanic și a fost internată în clinica de diabet, la Terapie Intensivă”, adaugă prof. dr Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu