National

Bebeluş abandonat într-un centru maternal din Hunedoara şi apoi furat şi folosit la cerşit

Publicat: 19 feb. 2020
Bebeluș infectat cu coronavirus

Un bebeluș de numai patru luni trăiește o dramă, după ce femeia care i-a dat viață l-a abandonat într-un centru maternal din municipiul Hunedoara.

Femeia a părăsit, luni, în jurul prânzului, centrul maternal din Hunedoara. Asta după ce atât duminică, dar și în cursul zilei de luni, a fost vizitată de concubin. Femeia a plecat de bună-voie, pe motiv că nu mai vrea să stea în centru. A plecat singură, abandonând bebelușul, scrie gddhd.ro.

Conform informațiilor, mama a scris și semnat o hârtie prin care a renunțat la bebeluș.

”A refuzat serviciile oferite în centrul maternal și a solicitat o măsură de protecție pentru copilaș”, spune Cristina Sav, purtător cuvânt DGASPC Hunedoara.

Protecția Copilului din Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelușul să fie preluat de colegii lor din Arad, județul de proveniență al mamei, unde va ajunge în îngrijirea unui asistent maternal profesionist.

Bebelușul a trecut printr-un calvar în ultimele zile, după ce mama și actualul ei iubit au ajuns în atenția polițiștilor, în urma unui scandal care a degenerat. Atunci, copilul a fost dus de agenți la Spitalul din Petroșani, de unde ar fi fost furat de concubinul mamei pentru a-l folosi la cerșit.

Copilul a fost găsit de polițiști și, împreună cu mama lui, au ajuns la centrul maternal din Hunedoara.

Comentarii
Adauga un comentariu