Actualitate

BEC a decis! Se vor renumăra voturile din Sectorul 5 și în Călărași – SURSE/ UPDATE

Publicat: 30 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BEC a decis Se vor renumăra voturile din Sectorul 5 și în Călărași - SURSE UPDATE
Alegeri parlamentare 2020

S-a luat decizia de a se renumăra voturile pentru Primăria Sectorului 5. Răsturnare de situație la alegerile locale pentru Sectorul 5. Urmează să fie renumărate voturile pentru Primărie, în urma sesizărilor cu privire la diferențele de la alegerile locale din Sector.

S-a decis renumărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 5 cu scorul de 7 la 4.

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, renumărarea voturilor din județul Călărași, atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, susțin surse din BEC. Contestația a fost făcută de PNL.

La Călărași alegerile au fost câștigate de PSD și de candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis, în urmă cu puțin timp, ca voturile de la alegerile locale să fie renumărate! Însă, pentru ca procedura să înceapă este nevoie de două avize: unul de la Biroul Electoral Municipal și unul de la Biroul Electoral Central.

La Sectorul 5, după numărarea a 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone are 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL – USR PLUS) – 25,24%.

Cel care a cerut renumărarea voturilor, după ce, inițial, își acceptase înfrângerea, este candidatul susținut de PNL, USR și PLUS, Cristian Băcanu.

Adauga un comentariu