Actualitate

Benone Sinulescu se simte mai bine după problemele cardiace cu care s-a confruntat în această vară

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Benone Sinulescu se simte mai bine după problemele cardiace cu care s-a confruntat în această vară
Benone Sinulescu a ajuns la spital vara acesta, după ce a căzut din picioare și soția lui a chemat ajutoare

Îndrăgitul artist popular Benone Sinulescu s-a confruntat în această vară cu grave probleme de sănătate, acesta având afecțiuni cardiace. Reamintim că la începutul lunii iulie, nea Beni a fost găsit inconștient în propria casă, fiind internat de urgență. Totodată, Benone Sinulescu suferă și de Alzheimer, ceea ce a complicat situația artistului.

Veşti bune despre nea Beni, cu toate că, în urmă cu două luni, medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate. În cele din urmă o minune a făcut ca artistul să-și revină, iar acum se simte mai bine și se recuperează după problemele avute în vară. Atunci, Benone Sinulescu a trecut pe lângă moarte, după ce a căzut în casa de la țară, pe 8 iulie, fiind găsit inconștient.

Benone Sinulescu este pe drumul cel bun

În momentul de față, Benone Sinulescu are nevoie de odihnă dar totodată urmează și un tratament medicamentos. Artistul popular a suferit unele complicații după ce a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile. Mai mult, pe lângă afecțiunile cardiace, nea Beni suferă și de Alzheimer, ceea ce complică un pic lucrurile.

Acum, starea de sănătate a artistului de muzică populară este stabilă. Acesta a stat internat în spital aproape două săptămâni pentru investigarea şi rezolvarea unor probleme cardiace. Interpretul de muzică populară a fost apoi externat, iar acum se află acasă și se simte tot mai bine. Cel puțin aceasta a fost precizarea făcută de apropiații săi, care sunt de părere că rugăciunile familiei și ale fanilor i-au dat energia să se refacă.

„Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă.Totul spre bine și mă bucură tare mult… Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-a ajutat tare mult”, a precizat bunul s[u prieten Nicolae Datcu.

Soția i-a fost mereu alături lui Benone Sinulescu

Soția artistului, Elena Sinulescu, a fost mereu discretă cu viața sa și cu aparițiile în public. Deși sunt împreună de peste 40 de ani, Elena Sinulescu a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit în public. Elena nu este doar soția lui Benone Sinulescu, ci și prietena și confidenta artistului.

Mai mult, în urmă cu ceva timp, nea Beni a făcut unele dezvăluiri despre femeia care îi este alături de o viață întreagă. Astfel, Benone Sinulescu spunea într-un interviu că Elena „este cel mai bun critic” al său dar totodată este și femeia care l-a completat din toate punctele de vedere. Nu în ultimul rând, Benone și Elena Sinulescu s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă”, a mai precizat Benone Sinulescu.

Adauga un comentariu