Cancan

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Alex Bodi: „Are dosar penal”

Publicat: 17 mart. 2020

Bianca Drăgușanu nu mai suportă tensiunea dintre ea și Alex Bodi și s-a decis să vorbească! Blondina a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare despre fostul soț. Ea susține că Bodi are dosar penal în Germania, pentru trafic de substanțe interzise.

„Are dosar penal”

„Noi doi o să vorbim prin avocați și pentru simplul fapt că are un dosar penal în Germania din 2014, pentru trafic de substanțe interzise, s-ar putea să nu-i dea bine la imaginea pe care el tot încearcă să o salveze”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro

Afaceristul a recunoscut public că a fost agresiv cu Bianca și chiar că a înșelat-o. Cu toate acestea, el a susținut mereu că este provocat și din această cauză reacționează astfel. Bianca Drăgușanu a spus care este motivul, după părerea ei: se pare că Bodi ia steroizi, substanțe care îi dau o stare de nervozitate. Acesta este de fapt motivul pentru care el era agresiv cu soția sa.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.

Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat săptămâna trecută, după ce au făcut un scandal imens în biroul notarului.
Adauga un comentariu