Cancan

Bianca Pop, bătută și umilită pe litoral! Ce a putut povesti „ispita”

Publicat: 05 iul. 2020

Bianca Pop a fost bătută și umilită pe litoral! Iată ce a putut povesti „ispita” despre ce a pățit la malul mării.

Nu trec câteva zile fără ca Bianca să nu fie implicată într-un episod halucinant.

Recent, bruneta s-a filmat în timp ce povestea cum a fost bătută și umilită în recepția unui hotel de pe litoral. „Ispita” a dezvăluit că un bărbat cu care avusese un conflict cu ceva timp în urmă a umilit-o în recepția hotelului unde se afla.

„M-a tras de păr și m-a scuipat!”

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. I-am dat block pe facebook mamei mele să nu vadă ce mi se întâmplă. Vă distrug pe toți!. La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți”, a povestit bruneta într-o filmare postată live pe o rețea socială. Pop a dezvăluit că va merge la poliție pentru a rezolva aceste probleme.

La nici un sfert de oră după, „ispita” începe să plângă în hohote și povestește că a avut parte de momente grele și că suferă după tatăl său, care a decedat.

„Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!”, a spus Bianca, printre lacrimi.

Acum câteva zile, bruneta a fost protagonista unui alt episod cel puțin bizar. Dezbrăcată de la brâu în sus, Bianca s-a filmat în timp ce își acoperea zona intimă cu mâna, iar sânii și-i „tunase” virtual cu niște bancnote de dolari. Dincolo de asta, „ispita” a scris un mesaj vulgar, care i-a adus numeroase comentarii pline de jigniri.

Adauga un comentariu