Eveniment-Social

Biblioteca virtuală, creată de studenți senatori de la Universitatea Cuza, cu opere și lucrări din peste 20 de domenii diferite

Publicat: 25 mart. 2020

Inițiativă aparte a studenților senatori de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, în această grea situație! Aceștia au realizat o mică bibliotecă on-line pentru toți cei dornici de a se dezvolta personal, tocmai în aceste zile dificile

Studenții membri ai Senatului instituției din cadrul celor 15 facultăți ai Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași au realizat o mică bibliotecă on-line. Asta pentru toți cei dornici de a se dezvolta personal, în această perioadă dificilă, în care cel mai bine pentru toți este să rămânem alături de cei dragi, acasă, în compania unei cărți bune. În Senatul Universității, organismul de conducere cel mai amplu, un sfert din numărul membrilor este format din reprezentanții studenților, la fel ca la facultăți. Așadar, hotarârile la nivel de Universitate nu se iau fără a lua în calcul și interesele studenților, comunicate conducerii Universității prin reprezentanții studenților.

„Inițiativa a venit în satisfacerea unei nevoi a studenților, care în acest context, sunt nevoiți să rămână acasă. Biblioteca virtuală creată de studenți conține opere și lucrări din peste 20 de domenii diferite, de la business și economie până la numerologie și inteligență emoțională. Aceasta s-a bazat pe colecțiile proprii ale studenților reprezentanți dar și pe > fondului de carte din partea studenților, ale mediului academic și privat din Iași”, arată studenții senatori.

Biblioteca este actualizată în fiecare zi, iar cine dorește să ajute la completarea acestei biblioteci, este invitat să trimita un mail către: studentiuaic@gmail.com cu carțile în format pdf. De asemenea, oricine poate descarca titlurile în mod GRATUIT accesând următorul link:
https://drive.google.com/drive/folders/1z9qe40AZUTdyI_HCwwB1QTyHikPEa_p_loading...

Comentarii
Adauga un comentariu