Local

Biciclist transportat de urgență la spital. Iată ce a pățit

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Biciclist transportat de urgență la spital. Iată ce a pățit

Un bărbat din Iași, care se deplasa pe o bicicletă, a fost transportat de urgență la spital. Acesta a suferit un accident și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 63 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, după un accident pe care l-a avut în timp ce se deplasa pe o bicicletă”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Bărbatul se deplasa pe o bicicletă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut. Acesta s-a ales cu mai multe contuzii și chiar cu o fractură.

„Pacientul a fost diagnosticat cu o fractură la nivelul brațului drept. Totodată, acesta prezenta traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal. Pacientul a primit îngrijiri și a fost internat la Ortopedie. Acesta va fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă medicii ieșeni

Adauga un comentariu