International

Bill Gates, despre vaccinul anti-Covid-19 și cip-uri: ”Cred că trebuie să spunem adevărul”

Publicat: 29 dec. 2020
Bill Gates vorbește în cadrul unei reuniuni
Bill Gates spune adevărul despre vaccinul împotriva coronavirusului

Bill Gates a făcut lumină despre vaccinul anti-covid-19 și cipuri. Miliardarul a spus adevărul despre cipurile care s-ar injecta în corpul populației cu ocazia vaccinării anti-coronavirus. Care este purul adevăr, vedeți în rândurile de mai jos.

Bill Gates a făcut declarații demne de a edifica omenirea cu privire la vaccinurile anti-covid. Ce spune miliardarul despre cipurile care ar fi injectate o dată cu vaccinul anti-covid, citiți un pic mai jos.

Miliardarul filantrop a făcut lumină într-un interviu pentru CBS News. Fundația lui Bill Gates a donat peste 300 de milioane de dolari pentru cercetări privind vaccinul și tratamentul împotriva virusului ucigaș. Acesta a făcut referire la un sondaj Yahoo News / YouGov.

Foarte mulți americani sunt adepți ai teoriei conspirației

Studiul a arătat faptul că 28% dintre adulții din SUA, ceea ce este mult prea mult, cred într-o teorie a conspirației. Această teorie a conspirației sugerează că Bill Gates intenționează să folosească un potențial vaccin pentru Covid-19 pentru a implanta microcipuri în miliarde de indivizi, în scopul de a le monitoriza toate  mișcările.

”Trebuie să demontăm această teorie, să aducem la suprafață adevărul. Trebuie să spunem adevărul”, a spus Bill Gates.

Bill Gates spune că autoritățile vor cerceta vaccinurile anti-coronavirus

Miliardarul filantrop a vorbit și despre siguranța vaccinului, spunând că se așteaptă ca agenția guvernamentală din domeniul medical Food and Drug Administration să se implice în cercetarea oricărui potențial vaccin, în ciuda presiunilor pentru punerea la dispoziția oamenilor cât mai devreme posibil a unui vaccin.

Nu în utimul rând, Bill Gates a mai afirmat, de asemenea, că cel mai probabil va fi nevoie de vaccinarea cu două doze de vaccin, limitându-se astfel numărul de persoane care ar putea fi vaccinate, odată ce un vaccin va deveni disponibil.

Bill Gates, donații încă din luna februarie pentru vaccinurile anti-covid

”Sper că această veste va muri odată ce oamenii obţin datele corespunzătoare”, a adăugat Bill Gates, precizând că vrea să pună capăt pandemiei de coronavirus.  Încă din luna februarie, fundaţia lui Bill Gates a anunţat că va dona 100 milioane de dolari în scopul cercetării pentru găsirea unui vaccin, cât şi în eforturile de tratare a virusului ucigaș.

Donaţia a venit în contextul în care OMS anunţase că are nevoie de contribuţii de 675 de miliarde de dolari pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în iunie, fundaţia a pus la bătaie încă 1,6 miliarde de dolari pentru alianţa Gavi, o organizaţie concentrată pe eforturile de imunizare a copiilor în contextul pandemiei virusului ucigaș.

”Vrem să ne asigurăm că nu vor exista oameni care mor doar din cauza lipsei unui vaccin”, spunea Bill Gates.

Comentarii
 • El nu si-a vaccinat copii.
  Potrivit medicului, Bill Gates (tatăl a trei copii) a spus că copiii săi nu au nevoie de niciun vaccin. Amintim că, în 2010, vorbind la o conferință închisă din California, intitulată TED2010 Conference, Gates a spus: „Mai întîi am primit populație. Astăzi, pe glob sînt 6,8 miliarde de oameni. Acest număr va crește la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă într-adevăr vom face un lucru mare în ce privește noile vaccinuri, ocrotirea sănătății, reproducerea, noi îl vom reduce, posibil, cu 10 sau cu 15 la sută.” Adică vaccinurile nu sînt necesare pentru sănătate, ci pentru reducerea vieții populației în creștere a planetei.

 • Cea mai proastă decizie medicală pe care o poate lua un părinte al unui nou-născut este aceea de a permite medicilor și asistentelor medicale să compromită grav sistemul imunitar al sugarului lor injectându-i neurotoxine cunoscute , proteine ​​străine și agenți cancerigeni precum mercur, formaldehidă, celule renale de maimuță , viruși de la porci și celule modificate genetic din avorturi umane. De aceea, miliardarul Bill Gates, infamul și insidiosul mogul Microsoft, a refuzat să își vaccineze copiii, chiar în timp ce promovează vaccinuri toxice în întreaga lume, în special în țările africane.

  Este adevarat. Fostul medic al lui Gates, din Seattle, în anii 1990, a spus: „Nu știu dacă i-a vaccinat ca adulți, dar vă pot spune că a refuzat să-i vaccineze în copilărie”. Știm acest lucru pentru că citatul a fost preluat de la medicul lui Gates în timpul unei conversații la un simpozion medical , care a provocat tulburare în rândul medicilor, care au acuzat medicul lui Gates că a încălcat confidențialitatea medic-pacient (chiar dacă este un „zonă gri” pentru că vorbea cu alți medici în mod privat). Totuși, era prea târziu – adevărul a ieșit la iveală, iar acum lumea cunoaște ipocrizia supremă a Elitei care împinge în mod radical vaccinurile ca „sfântul graal” al medicinei, în timp ce introduce otrăvuri în sângele și țesutul muscular al propriilor copii, știind bine riscul ridicat de efectele secundare adverse, care depășește cu mult orice beneficiu posibil.

  Părerea lui Bill Gates despre vaccinuri, așa cum este dezvăluită de propriul său medic:

  „ Erau copii frumoși, cu adevărat înțelepți și plini de viață și a declarat că ar fi bine să rămână așa cum erau; nu aveau nevoie de niciun vaccin. ”

 • Nu stiu om pregatit sa afle adevarul .. cu atat mai mult nu stiu unul in stare sa isi riste viata in scopul adevarului … traim intr-o lume compromisa

 • Si care este adevarul? ca eu nu am inteles ce spune acest criminal GATES/ CARE ESTE ADEVARUL TOTUSI daca primim vaccinul trebuie sa stim si noi ce contine ca nu sintem niste cobai de experiment de laborator. CHINA NE-A OMORAT PE TOTI CA A DAT BOMBA BIOLOGICA SARS COV 2 ACU NE OMOARA CU VACCINURILE NU SINTEM COBAI DE LABORATOR SINTEM TOTUSI FIINTE UMANE CHIAR DACA 1 MILION SI JUMATATE AU FOST ARUNCATI IN GROAPA IN SACI CA ANIMALELE. moarte chinei care a distrus planeta cu acest razboi. MOARTE CHINEI

 • Confuzie totala,frica,panica,desi eu nu cred in existenta unui virus covit 19 mai degraba a fost inventat adica a schimbat denumirea unui diagnostic sau a unei raceli ceea ce a dus la un haos si o frica de moarte, si cu nici un chip nu ma voi vaccina

 • China este doar un personaj dintr-un scenariu de ordin mondial . Creerul omului in ziua de azi incaseaza atat de multe informatii intru cat nu mai putem face diferenta intre genii nebuni si dictatori si toate astea datorita tehnologiei de care suntem dependenti , distrgerea atentiei odata cu folosirea gadget’urilor , influentarea deciziilor cu ajutorul gadget’urilor si a internetului ( Cambridge Analytica) si tot asa
  Readuce-ti viata din mediul virtual in lumea reala … poate fi o solutie

 • Cand te ia dracu imediat Gates sa te duca sus pe Neptun, sa scapam dracului de tine mars… kakam..as in tehnologia ucigasa si vaccinurile cu cip si in toti dictatorii nebuni comunisti care ne-au distrus, dictatorii nebuni care au distrus lumea trebuie impuscati , nu se poate sa traiasca un nebun si sa moara o planeta intreaga

 • Bill Gates este un criminal impotriva vietii si a oamenilor! Sa aiba tot ghinionul din lume cu eugenia pe care o are in creier! Asta, soros, clinton si toti satanistii, criminalii si pedofilii sa nu mai auzim de ei pe acest pamant!

Adauga un comentariu