Culinar

Biscuiți cu scorțișoară, un desert de casă crocant și aromat. Rețeta cu care îi vei cuceri pe cei dragi

Publicat: 15 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Biscuiți cu scorțișoară un desert de casă crocant și aromat. Rețeta cu care îi vei cuceri pe cei dragi
Delicioșii biscuiți cu scorțișoară merg serviți dimineața alături de o cafea aromată.

Dacă vrem să pregătim acasă un desert gustos, care merge de minune la orice masă, putem face niște biscuiți cu scorțișoară. Aceștia se fac rapid, cu doar câteva ingrediente, iar dacă avem în vedere câteva trucuri, la final vom obține un adevărat deliciu. Iată rețeta cu care îi vei cuceri pe cei dragi.

Biscuiți cu scorțișoară, un desert de casă crocant și aromat

Când vine vorba de gustoșii biscuiți de casă, rețetele sunt diverse, spectaculoase și pot fi adaptate după preferințe. Biscuiții pot fi făcuți simpli sau umpluți cu diferite creme și dulcețuri, iar pentru un aspect deosebit putem alege niște forme de biscuiți deosebite.

Pe placul multora dintre noi sunt biscuiții cu scorțișoară. Aceștia sunt aromați, crocanți și merg serviți la orice masă și ocazie, chiar și dimineața împreună cu o cafea aromată. Dacă vrem să obținem biscuiții perfecți, fragezi de se topesc în gură, trebuie să facem mai întâi un aluat fraged și aerat.

Pe lângă niște biscuiții cu scorțișoară putem face pentru cei dragi și un pandișpan pufos. Acesta se poate servi și la micul dejun, dar și la celelalte mese.

Pentru iubitorii de deserturi tradiționale, făcute după rețeta bunicii, ideali sunt niște colțunași cu magiun. Aceștia sunt savuroși, se fac rapid, cu doar câteva ingrediente și un strop de imaginație. Biscuiții de casă sunt alegerea perfectă pentru orice masă și ocazie. Aceștia sunt fragezi, gustoși și ideali de servit la orice ocazie. Alături de o cafea aromată, biscuiții delicioși vor transforma micul dejun într-un adevărat spectacol culinar.

Rețeta cu care vei pregăti niște biscuiți fragezi și gustoși

Pentru delicioșii biscuiți cu scorțișoară vom avea nevoie de 600 g de făină, 250 g de unt, 80 g de zahăr brun, 2 ouă, 4 lingurițe de scorțișoară, 2 lingurițe de praf de copt și 1 linguriță de sare. Într-un bol se mixează untul moale cu zahărul brun, apoi se adaugă ouăle și se amestecă foarte bine până când se obține o compoziție spumoasă. Într-un alt bol se amestecă făina cu praful de copt și scorțișoara.

Peste acest amestec se pune compoziția spumoasă făcută anterior și se amestecă foarte bine apoi se frământă aluatul în care am pus un pic de sare. Se întinde aluatul foarte bine apoi se formează bisscuiții cu ajutorul unei linguri.

Biscuiții se dau printr-un amestec din scorțișoară și zahăr apoi se așază biscuiții unul lângă altul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pune tava cu biscuiți la cuptor și se lasă la rumenit biscuiții timp de 10 minute sau mai mult, în funcție de cât de crocanți dorim să îi facem.

Când sunt gata se scot biscuiții pe un grătar și se lasă la răcit. Delicioșii biscuiți cu scorțișoară merg serviți dimineața alături de o cafea aromată. Acest desert se face rapid, cu câteva ingrediente, însă rezultatul este spectaculos. Rețeta de biscuiți de casă este simplă, rapidă și la îndemâna oricui. Biscuiții pot fi umpluți cu ciocolată, cu diferite creme, cu dulceață de casă sau pot fi făcuți simpli, dar aromați. Pentru iubitorii de delicii ca în vremea copilăriei, putem face și niște cornulețe de casă umplute cu nucă, cu rahat sau cu gem.

Adauga un comentariu