Magazin

Black Friday 2019 – Cel mai spectaculos din istorie (Reduceri de până la 70%)

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Black Friday 2019 - Cel mai spectaculos din istorie Reduceri de până la 70

Black Friday 2019 se apropie rapid. Nu rata reducerile din data de 15 noiembrie 2019 din magazinele online! Primele discount-uri s-au făcut deja, iar ofertele sunt acum live pe CumparaMisim.ro

Acest magazin online are peste 50.000 de lenjerii în stoc, care aparțin unor colecții foarte frumoase, de marcă, din care amintim: Pucioasa România, Eponj Home, CottonBox, Bahar Majoli, Beverly Hills Polo Club, Colors of Fashion, Enlora, Demoteks, Home, Pearl, Home, Hobby Home, Royal Textile, TAC, Victoria și altele.

Pentru a afla mai multe, este timpul să intrăm în detalii, prezentând oferta la Lenjerii de Pat din această perioadă din an. 

Iată primele oferte: 

 

  • Lenjerii de pat dublu, de la 49 lei 

 

    • 2 produse la alegere la 159 lei, de lenjerii de pat cu 4 piese, din bumbac satinat
    • 1 lenjerie de pat din bumbac satinat, la prețul de numai 99 lei

 

  • Lenjerii de LUX, realizate din BUMBAC 100%, cu prețul de la 99 lei 

 

  • Set de lenjerie și cuvertură pentru pat single, din bumbac 100%, Ranforce Cottonbox, cu prețul redus cu 36-46%
  • Set de LUX, cu pilotă și lenjerie 3D, din bumbac 100%, cu prețul mai mic cu 64%
  • Reduceri de cel puțin 33% la setul de cuvertură și lenjerie de pat, care include 9 piese.

După cum poți observa deja, reducerile sunt mari. Pe CumparaMisim.ro poți face economii pentru că acest magazin online are și alte oferte extraordinare de Black Friday și nu numai. 

Spre exemplu Oferta Black Friday CumparaMisim include: 

    • Lenjerii din bumbac FINET, cu 6 piese, de la 79 lei
    • Pături COCOLINO de la 39 lei

 

  • Lenjerii pufoase COCOLINO de la 119 lei

 

  • Lenjerii Super Elegante PUCIOASA de la 69 lei.

 

Reducerile de preț înseamnă economii mai mari în acest an, mai ales că reducerile ajung până la 70%. Datorită acestui eveniment Black Friday, cumpărăturile online sunt avantajoase deoarece reducerile apar la majoritatea produselor comercializate pe CumparaMisim.ro. Anumite produse au reduceri și acum, înainte de Black Friday, din care amintim: 

  • Reducerile de 42-55% la păturile cocolino din microfibră 100%
  • Reducerile de 64% la seturile de lux care includ pilotă și lenjerie cu imprimeu 3D, din bumbac 100% Deluxe
  • Reducerile de 50-54% la lenjeriile de pat dublu cocolino, din microfibră plușată moale și fină, care au un cearșaf pilotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă.

Black Friday 2019 În această perioadă este lichidare de stoc și la balerini, pantofi, sandale, ghete, papuci, teniși și adidași, platforme, încălțăminte piele naturală, pe acest site. Reducerile sunt de până la 75%.

Black Friday: Lenjerii Super Elegante Pucioasa de la 69 lei

Acum găsești zeci de modele de lenjerii de pat de cea mai bună calitate, de marcă Pucioasa! De Black Friday poți economisi bani! Lenjeriile de pat Pucioasa sunt la prețuri foarte avantajoase, reducerile fiind și de 68%. 

Oferta la colecția Pucioasa cuprinde: 

  • Reduceri de 37% la lenjerii de lux super elegante Pucioasa, de pat pentru două persoane, cu 6 piese, cu imprimeu 3D de Crăciun
  • Reduceri de 41% la lenjeriile de pat super elegante Pucioasa, care au două fețe și sunt din țesătură de bumbac satinat superior
  • Reduceri de 46% la lenjeriile de pat Pucioasa cu 6 piese, din bumbac satinat superior
  • Reduceri de 68% la lenjerii de pat super elegante Pucioasa, făcute din bumbac superior. 

Așadar, pentru anul 2019, de Black Friday poți beneficia de cele mai bune oferte la lenjerii de pat. Acum este momentul că abordezi orice produs, colecțiile de pe CumparaMisim.ro includ lenjerii de pat pentru pat single, pat dublu, pentru pat de copil și pentru bebeluși. Reține că acest magazin online are doar produse de înaltă calitate, cu imprimeuri în tendințele modei. Acestea sunt realizate din bumbac 100%, bumbac satinat, care oferă o stare de bine, confort și relaxare în timpul somnului. 

La acest eveniment cu vânzare, care începe din 15 noiembrie 2019, ai posibilitatea de a cumpăra produse de lux la reducere, lenjerii de pat de lux cu prețurile mai mici și cu 70%. 

Din data oficială a deschiderii, de 15 noiembrie, poți găsi cele mai avantajoase oferte la aceste produse. Unele mărci, cum sunt cele din gama Pucioasa, sunt la reducere încă de pe acum. La ele reducerile au început mai devreme. Prin urmare, îți sugerăm să nu le pierzi, stocul fiind limitat. 

Adauga un comentariu