Magazin

Black Friday pentru Vânători și Accesorii de Vânătoare în 2019

Publicat: 13 nov. 2019

Black Friday este cel mai așteptat eveniment al anului, pentru că se pot face cumpărături la prețuri avantajoase. Acum sunt reduceri și oferte mari în toate magazinele, mai ales în cele care vând produse online. 

Ce produse sunt de fapt mai ieftine de Black Friday? Contrar credinței populare că Black Friday este perioada de vânătoare de haine, accesorii și încălțăminte – lucrurile sunt un pic diferite. Fiecare companie se străduiește să facă promoții și reduceri de Black Friday, pentru a-și scoate în evidență produsele și serviciile. Desigur, să nu te aștepți să cumperi o ambarcațiune sau o mașină la jumătate de preț, dar cu siguranță vei găsi un sortiment imens de plăceri lumești, de produse de marcă la un preț destul de accesibil.  

Bucură-te de Black Friday în stil vânătoresc!

Dacă te pasionează vânătoarea, sau dacă ești în căutarea unor produse pentru a-ți îmbunătăți echipamentul de camping pentru viitoarea vacanță, îți sugerăm să vezi oferta de Black Friday pentru Vânători. Acest magazin online are produse de vânătoare de marcă, la ofertă și promoții bune, care cu siguranță se încadrează în gama ta de preț. 

Black Friday se organizează pe data de 15 noiembrie, începe pe 14 la miezul nopții. De Black Friday, acest magazin își prezintă promoțiile online, vor fi peste 100 de produse la oferta, și discount-uri cuprinse între 15-40%.

Black Friday nu trebuie ratat! Acum comercianții au vânzări uriașe, produsele lor se pot lua la prețuri de chilipir. Prin urmare, pregătește-te din timp pentru sezonul de vânătoare, fă o listă cu produsele dorite pe care le alegi din cele mai bune oferte de echipamente de vânătoare pentru Black Friday 2019. Cele mai rapide cumpărături se fac online, deci hai să aruncăm o privire în magazinul CadouriVantori.ro – acesta fiind locul ideal pentru accesorii și unelte de vânătoare. 

Dacă dorești să ai doar produse de calitate, de marcă, asta este cel mai bun site cu oferte de vânătoare pentru Black Friday. Prețurile în această perioadă sunt foarte accesibile, acum este momentul să faci economie achiziționând produse de brand care vor ține o viață.  

Intră pe site-ul CadouriVanatori.ro și beneficiază de reduceri!

 

Cadourile și accesoriile de vânătoare din oferta Black Friday de pe CadouriVanatori.ro sunt impresionante. Acum poți găsi cele mai bune oferte la produsele pentru vânătoare, echipamente, accesorii, cuțite, rucsacuri și multe altele. 

Black Friday este cel mai bun moment pentru a cumpăra lucruri de brand la promoție. Acum poți achiziționa cele mai bune cuțite și bricege de marcă, cum sunt cele de tip Muela și Joker, la prețuri WOW. Pe site-ul CadouriVanatori.ro poți economisi bani, poți beneficia de discount-uri avantajoase. Calitatea firmelor Muela și Joker este deja cunoscută în țară și străinătate. Aceste cuțite sunt un cadou grozav pentru orice vânător.  

Te așteptăm de Black Friday cu oferte speciale și prețuri reduse!

Reduceri substanțiale sunt și la accesoriile de tir sportiv, la căștile 3M Peltor SportTac, la cărțile de dresaj, rucsacuri, dar și la alte produse: 

  • Tricouri personalizate cu mesaje și desene la modă, care sunt special create pentru pasionații de vânătoare.
  • Cuțite marca Opinel, cu lama din oțel inoxidabil, cu gravură de cerb, iepure, mistreț, păstrăv sau capră neagră. Opinel este cuțitul tradițional al francezilor.
  • Cuțit profesional de dezosat, marca Victorinox, cu lama din oțel inoxidabil, de 12 cm. 
  • Dispozitiv de ascuțit cuțite Victorinox sau dispozitiv de scule în miniatură Victorinox CS, care include patent, cuțit, șurubelniță, foarfecă și altele; are 38 de funcții și este util oricărui vânător.
  • Chemătoare tradiționale din lemn pentru vulpe sau șacal, marca Hubertus. 

 

 • Chemătoare pentru căprior, marca Butallo Blatter.

 

 • Căști de protecție profesionale, antifoane, sistem de comunicație wireless 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom PMR446MHz cu funcții Bluetooth 

Toate produsele sunt de calitate înaltă, sunt exact ca în fotografiile de prezentare de pe site. Comenzile sunt livrate imediat, ajung la adresă chiar mai repede decât te-ai aștepta. Făcând cumpărături la acest magazin online ai numai avantaje, pentru că discount-urile ajung la 15-40%. Poți achiziționa de Black Friday și produse de vânătoare din materiale naturale, cum sunt:

 

 • Rucsacuri elegante din piele naturală de bovină, pentru vânătoare.

 

 • Brelocuri fabricate din lemn de plop, în diferite forme, cu gravuri cu motive vânătorești.
 • Borsetă din piele pentru acte și alte obiecte necesare – chei, telefon, portmoneu.
 • Cartușieră din piele naturală ce are curea de prindere în talie, reglabilă, perfectă pentru posesorii de drilling sau de arme mixte.
 • Husă vintage pentru armă, protecție din piele pentru patul armei de vânătoare. 
 • Curea din piele gravată cu imagini cu animale sălbatice.

Dacă ai decis să participi la acțiunea Black Friday din acest an, vezi reducerile și promoțiile de pe website-ul CadouriVanatori.ro pentru că sunt mari și în plus, vei simți satisfacția oferită de cumpărăturile online: Nu există cozi aici! Produsele de marcă așteaptă să fie achiziționate la cel mai bun preț!loading...

Adauga un comentariu