Magazin

Black Friday și pe piața auto – AutoDel și Hyundai vin cu reduceri masive la autoturisme și alte servicii auto

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Black Friday și pe piața auto - AutoDel și Hyundai vin cu reduceri masive la autoturisme și alte servicii auto

Cine nu se vede la volanul unei mașini prezentabile, care să îi ofere experiențe auto cât mai plăcute? În condițiile în care piața auto astăzi tranzitează un volum atât de mare de autoturisme, mulți sunt puși în dificultate atunci când trebuie să se orienteze după o mașină care să se preteze anumitor pretenții, dar mai ales care să se prezinte într-o stare excelentă de funcționare. 

AutoDel, dealer profesionist de mașini rulate din Suceava, elimină acest neajuns, prin serviciile profesionale pe care le pune la dispoziție. Chiar dacă reușește să răspundă cu succes cerințelor lansate vizavi de autoturismele în căutarea cărora se află publicul astăzi, Autodel, alături de Hyundai continuă cu surprizele și de Black Friday. În perioada 15 – 30 noiembrie, și întâmpină publicul cu reduceri masive de până în 3.000 €, oferite la diverse autoturisme, respectiv pentru servicii din portofoliul său. 

Black Friday la Autodel, reducerile care materializează visul românilor de a avea mașina dorită

Dealerul care nu face rabat de la calitate, indiferent de produsul comercializat, își ține în continuare promisiunea de a oferi automobile ideale pentru a rula pe șoselele din România și din afară, fără a face vreun compromis vizavi de estetică sau partea tehnică. 

Și de Black Friday oferă aceleași beneficii clienților săi: automobilele cu prețuri reduse masiv sunt testate și pregătite riguros înainte de a fi aduse în atenția lor.

În funcție de marca și modelul dorit de autorism, Autodel și Hyundai vin cu propuneri variate de prețuri atât online – pe www.autodelrulate.ro – cât și în cadrul showroom-urilor din Suceava – Bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 52, și Ilfov – Calea Bucureștilor, nr.289, prețuri reduse pentru mașinile din stoc, respectiv pentru cele a căror comandă este plasată în perioada 15 – 30 noiembrie. Așadar, cei care nu găsesc în parcul auto actual modelul dorit, acesta poate fi adus la comandă de experți. Pentru a avea siguranța unei alegeri inspirate, echipa oferă consultanță în acest sens. 

Raportat la serviciile solicitate, firma oferă cadouri variate clienților săi, diverse discounturi și alte atenții care nu pot fi trecute cu vederea. Pentru mașinile aduse la comandă, de Black Friday revizia – respectiv schimbul de ulei și filtre – este gratuită. Din rândul mărcilor care beneficiază de reduceri masive, experții amintesc Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Volkswagen CC, Volkswagen Tiguan, Opel Antara, Seat Arona și alte nume recunoscute pentru performanță. Specificații detaliate cu privire la acestea, anul de fabricație și alte date de interes pot afla cei interesați pe Autodel.ro, unde autoturismele pot atinge în următoarea perioadă prețuri cu până la 3.000 € mai mici. 

Mai multe informații despre ofertele și reducerile de preț oferite de Black Friday și în perioada 15 – 30 noiembrie la Autodel sunt disponibile publicului pe site-ul oficial autodelrulate.ro sau în showroom. 

Adauga un comentariu