Magazin

BLACKJACK. TACTICI SI STRATEGII

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BLACKJACK. TACTICI SI STRATEGII

Blackjack este cel mai popular joc de cazinou din lume și este una dintre alegerile de top pentru jucătorii de cazinou online care doresc să se bucure de joc din confortul propriilor case. Dacă doriți să jucați Blackjack într-un cazinou online Betfair Vegas este o alegere foarte bună. Cel mai bine este să evitați masă Blackjack dacă ați băut prea mult. Nu numai că ați putea uita strategia de bază a Blackjack-ului, dar vă veți simți și mai îndrăzneți și ați putea începe să luați decizii neprevăzute și să pariați prea mulți bani. Vezi aici cum un tânăr ieșean și-a cheltuit toate economiile si a început să vândă obiecte din casă din cauză c-a ajuns să fie dependent de jocurile de noroc. Acesta este un joc foarte simplu, o partidă de blackjack urmărește un singur scop: realizarea a 21 de puncte, din cât mai puține cărți, de preferat un as și un 10 sau realizarea unui punctaj mai bun decât al dealerului. Realizarea a 21 de puncte din două cărți se numește ,,Blackjack“ și se plătește cu 1.5 miza plasată. În ceea ce privește valorile cărților de joc, cărțile între 2-9 respectă valoarea afișată, asul poate fi 1 punct sau 11 puncte, după caz, iar cărțile 10, J, Q, K păstrează valoarea de 10 puncte.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți învăța ca jucător de blackjack este modul în care strategia afectează jocul, deoarece poate face diferența dintre a fi un jucător câștigător și unul care pierde în mod constant.

Strategia de bază este un răspuns bun la întrebarea cum să câștigați jucând blackjack, dar trebuie să știți că se concentrează pe acordarea de beneficii pe termen lung. Această strategie vă va spune cât de mult să vă expuneți, să cereți o carte, dar, mai presus de toate, vă va ajuta să știți momentul exact în care să dublați pariul sau să împărțiți cărțile.

Strategia începe cu clasificarea cărții dealerului, care poate fi slabă sau puternică, în funcție de șansele ca acesta să treacă sau să obțină o mână bună (adică de la 17 la 21). Cărțile slabe sunt cele de la 2 la 6, cele mai slabe fiind cele 5 și 6. Cele mai puternice sunt cele de la 7 la as. Dacă aveți o mână puternică de peste 12 și cartea dealerului este de 4, 5 sau 6 trebuiesă vă opriți, așteptând să treacă. Dacă aveți 12, dar cărțile sunt 2 sau 3 trebuie să cereți o carte. Dacă aveți o mână între 17 și 20, mâna câștigătoare, trebuie să vă opriți. Așa cum sugerează multe strategii de blackjack, ar trebui să măriți miza numai atunci când lucrurile merg bine și eventualele pierderi pot fi compensate de banii pe care i-ați câștigat deja, nu de cei pe care i-ați câștiga dacă veți avea noroc. Există strategii de pariuri inteligente, cum ar fi strategia de bază pentru blackjack, care vă poate ajuta să creșteti șansele unui câștig. Ea funcționează astfel:

–          Începeți de la cel mai mic pariu

–          Măriți pariul cu o unitate numai după ce ați câștigat

–          Reveniți la pariul inițial după ce pierdeți

Când utilizați această strategie de blackjack, trebuie să reveniți la pariul inițial imediat ce pierdeți o mână. Acesta este cel mai bun mod de a deține controlul asupra banilor dvs. și de a încheia o sesiune de jocuri în negru.

Tot ce trebuie este să faceți alegerile corecte (folosiți strategia de bază) și să vă măriți miza încetul cu încetul, dar numai atunci când câștigați.

Strategiile prezentate în acest articol nu vă garantează câștigul la masa de blackjack, însă vă poate ajuta pe termen lung, fie să câștigați mai mulți bani, fie să pierdeți mai puțini. Oricare dintre aceste strategii sau sisteme de pariere la jocurile de blackjack vă poate ajuta să câștigati. Și să aveți parte de un joc bun de blackjack online. Cu cât studiați anumite jocuri și învățați să aplicați strategia de bază a jocului de blackjack 21, cu atât e posibil să vă treziți mai degrabă bătând casa și câștigând mai mulți bani.

Tot ce trebuie este un joc calificat, combinat cu un pic de noroc în timp util, după ce stăpâniți elementele de bază ale blackjack-ului.Unii jucători profesioniști sunt cunoscuți pentru câștigurile realizate, dar cei mai mulți pentru strategiile folosite.

Indiferent de blackjack-ul care reglementează cazinourile preferate de pe teren și online, puteți să vă adaptați jocul la reguli și să aveți șanse mai mari de a câștiga mai des.

 

Adauga un comentariu