Bursa Barfelor

Bleahu de la Fratelo a început să aibă căderi nervoase

Publicat: 21 feb. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Bleahu de la Fratelo a început să aibă căderi nervoase

În continuarea rubricii, babele vin cu una din zona mondenă a cârciumilor. Da, despre Fratelo este vorba. De data asta, în colimator a intrat Căcălin Bleahu, unul dintre asociați, ce are o funcție executivă în cârciumă. Informațiile au fost aflate tot de la verișoara bețivă care, culmea, nu mai frecventează cârciuma cu pricina. Verișoara asta s-a hotărât să nu mai investească în țoale și tot felul de smecleuri, așa că s-a apucat de băut în cârciumile de cartier, că tot e mai ieftin, se dă vin la sfert și apă de la chiuvetă. Și cum stătea deprimată la o masă, înconjurată de niște cetățeni amatori de păcănele și tutun îndoielnic, a zărit un grup care frecventa Fratelo. Și ăia și-au schimbat comportamentul bahic, preferă acum cârciumile de cartier. Verișoara asta a schimbat niște impresii, ocazie cu care aflat că Bleahu a început să urle la clienți când e aglomerat. Nu vrea să le dea mese, are o atitudine antibusiness. Dar cel mai urât a fost cu o gagică care și-a rezervat masă pentru o aniversare. Nici bine nu a deschis dopul de la rachiu, că s-a și înființat Bleahu. A tras-o de urechi pe fătucă pentru că s-ar fi așezat la masa VIP. Până la urmă, fata a procedat cum trebuie, și-a băgat cracii în el de club. Oare celălalt asociat știe ce se petrece în clubul lui?

Comentarii
  • este vorba despre catalin leahu,pe vremuri a mai ras de clienti ,dar s-a imprietenit cu ei,dupa ce alti prieteni iau zis din ce famile fac parte sau ce nume au!un perfid batran!prieten cu marel labar manuel onofrei leonid,alaturi de scafandru-manuela nu mai da teapa de 1.6 mil de euro,platesteti datoriile de la cei ce ai luat si 400 de lei!betiv ordinar care esti!scafandru sau marele labar dumi,dumitrascu cum i se spune alt mare pierzant cand pui pacanele-si leahu amendat cu 50.000 de euro-pentru dubla contabilitate!invatati sa fiti umili ,cand aveti succes!

  • Leahu e un porc fanfaron și are tulburări de personalitate. Cred faza cu zona vip și cu accesul acolo.. problemele lui psihice. In afara de asta, in anumite cercuri se știe că diluiaza băuturile.

Adauga un comentariu