Bursa Barfelor

Blesteme în tot spitalul! Managerul e înjurat de toți bolnavii din cauza mâncării! Nici la porci nu dai așa ceva

Publicat: 28 mai 2022

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiuță din lumea medicală. Ei bine, babatele vă povestesc una despre o panaramă cât casa de la spealul recuperator din târg, unde manajer e madama Carmencita Cumpătoasa. Cică e cam groasă rău tărășenia, că bolnavii au ajuns să o blesteme, să o trimită la origini, peste tot și nicăieri, taman din cauza mâncării. Cică haleala servită celor internați e atât de proastă, că nu o vrea nimeni. Ba un borș chior, ba o barabulă fără gust pe fundul farfuriei de tablă, chestii de astea care nici nu pot fi numite mâncare. Bolnavii au ajuns să refuze haleala de la bucătăria spitalului și preferă să facă foamea decât să mânânce de alea. Chiar în halul ăla s-a ajuns? Păi ce face madama manajer pe acolo? Ori umple portbagajul, ori dă la oameni mâncare adevărată.
Comentarii
  • Pai daca o fura alea de la bucatarie cu stirea la tanti directoarea. Ia intrebati-l pe zarghitul ala crescut la casa de copiii care ducea mancarea prin saloane cam cat fura cu rucsacul cand iesea din tura? Controleaza cineva a iesire? Sigur nu, ca papa toti. De unde sa mai ramana si la bolnavi daca ei fura inclusiv zarzavatul de ciorba si pasta de rosii. Cu ce sa mai faca mancare buna?

  • Vorbiti aiurea! E cel mai bun meniu, cel mai organizat spital din toate punctele de vedere! Totul in caserole de unica folosinta, mereu proaspat si chiar meniu bogat, cum unii nici acasa nu mananca. Orarul de mese super ok, o spun cu toata sinceritatea. Faceti o vizita la Pneumo, la Infectioase..si o sa ziceti apoi ca la Recuperare esti in alta tara. Nu mai zic ca cina o primesti la 15.15 la infectioase. Nu exista termeni de comparatie! dar daca nu ati stat prin spitale vorbiti in functie de simpatii si antipatii fata de manageri… nu aveti nicio treaba cu realitatea!

Adauga un comentariu