Actualitate

Blestemul ascuns al zodiilor. Ce greutate uriașă apasă pe umerii fiecărui nativ

Publicat: 15 mai 2020
Blestemul ascuns al zodiilor
Fiecare nativ are de purtat o anumită cruce toată viața

Blestemul ascuns al zodiilor. Se crede că unele zodii sunt mai avantajate în viață față de altele, însă toate vin la pachet cu o anumită doză negativă. Astfel, fiecare nativ are de purtat o anumită cruce toată viața. Pentru unele zodii, această greutate de pe umeri este mai apăsătoare, în timp ce pentru altele e mai ușoară.

Blestemul presupune invocarea unui ghinion sau a unei nenorociri asupra altcuiva și are legătură cu magia vrăjitoria. De asemenea, blestemul este unul dintre cele mai grele păcate făcute la nervi, fără a te gândi la consecințe. Experții în astrologie consideră că fiecare zodie are un blestem ascuns. Astfel, fiecare nativ este nevoit să poarte pe umeri o anumită „cruce”, care i-a fost hărăzită la naștere.

Acest blestem al sorţii ajunge să se facă simțit, mai devreme sau mai târziu, în viața fiecărei zodii. Chiar dacă nu este clară proveniența acestui blestem, el este diferit de la o zodie la alta. În cele ce urmează vă prezentăm care este greutatea ce apasă pe fiecare zodie în parte.

Blestemul ascuns al zodiilor. Berbec

Nativul Berbec este una dintre cele mai hotărâte persoane. Odată ce și-a pus ceva în minte, el va acționa pentru a duce aceasta la bun sfârșit. Însă această ambiție vine la pachet cu o suferință enormă – nu este apreciat la adevărata valoare. Mai mult, blestemul acestei zodii este să aibă în preajma sa foarte mulți oameni ipocriţi care îi vor răul.

Nativul Taur este dificil și impulsiv, însă e bine să îl ai aproape la greu. Chiar dacă are și defecte, nativul Taur este o persoană sufletistă. Simte foarte bine când cineva are nevoie de sprijin și i-l oferă dezinteresat. Cu toate acestea, blestemul nativului Taur este acela că uneori poate fi atât de bun încât să ajungă să regrete acest lucru.

Nativul din Gemeni este o fire puternică, raţională şi comunicativă. Intră foarte ușor în legătură cu persoanele din jur şi îşi face prieteni imediat. Cu toate acestea, nativul Gemeni este o fire nestatornică, motiv care îl transformă într-un singuratic. Așadar, acesta este blestemul său – să fie întotdeauna singur şi să îşi caute sufletul pereche.

Nativul Rac este de o sensibilitate ieşită din comun, însă această trăsătură de caracter nu îl avantajează. Iar blestemul pe care îl poartă este să fie foarte uşor de rănit şi de dezamăgit, tocmai datorită naivității.

Zodii cu ghinion în dragoste

Leu, chiar dacă este o persoană puternică, are o mare suferinţă interioară. Acest nativ este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Cei care îşi vor găsi perechea, nu vor avea parte de o dragoste împărtășită multă vreme.

Fecioara este o persoană înţelegătoare, pe care te poţi baza atât la bine, cât şi la rău. Însă nici nativul Fecioară nu are prea mult noroc în dragoste. Din fericire, blestemul Fecioarei nu are legătură cu viața sentimentală. Aceasta va fi nevoită să îndure neputința celorlalţi de a fi asemenea ei, la un nivel înalt.

Nativul Balanţă este un prieten pe cinste datorită firii sale echilibrate. Chiar dacă nu vrea să recunoască, cei din Balanță au un blestem care îi macină. Din cauza obiectivității exagerate, uneori va trebui să renunţe la cei dragi, la nevoie.

Scorpionul este veșnic blestemat să fie o persoană răzbunătoare. Trădează cu uşurinţa şi se impune prin agresivitate. Uneori, ar face orice ca să se schimbe, însă orgoliul şi furia sunt mai presus decât el, iar răzbunarea rămâne unica soluţie.

Blestemul ascuns al zodiilor. Săgetător

Nativul Săgetător este o fire misterioasă și plină de viaţă. Și pentru că ăși doresc să aibă parte de tot felul de aventuri, acestea îi vor aduce experienţe neașteptate și neplăcute. Blestemul său este de a trăi mereu cu teama de necunoscut.

Capricorn este o persoană căreia îi place să economisească bani şi să-și asigure viitorul. Însă blestemul său este că oricât de mulţi bani ar strânge, tot va simţi că nu este deajuns.

Nativul Vărsător este o fire libertină, care îşi face uşor prieteni. Iar blestemul său este legat de relaţiile pe care și le face. Din păcate nu va reuși niciodată să iasă din zona sa de confort, iar când nu se va simţi în largul său, se va retrage discret.

Peștii sunt firi idealiste şi visătoare, însă idealurile lor sunt imposibil de atins. Astfel, ei vor trăi mereu cu gândul departe, iar cei apropiaţi, care nu îi vor înţelege, îi vor părăsi. Persoanele născute în zodia Peşti sunt blestemate să trăiască printre nori, şi nu în apă, acolo unde le este locul.

Zodii care obişnuiesc să blesteme

Iată care sunt cele patru zodii pe care ar fi bine să nu le superi, deoarece sunt iuți la mânie și blestemă.
– Berbec. Dacă i-ai supărat, aceștia vor face tot posibilul să se răzbune, iar blestemul este o armă la îndemână.
– Leu. Sunt foarte capricioşi și se cred mai presus de ceilalți. Cred că nimeni nu are dreptul să le greşească sau să îi înşele. Astfel, ajung să se supere atât de tare încât să blesteme.
– Gemeni. Persoane foarte iuţi la mânie și foarte agresive la nervi. Astfel, pot foarte uşor să blesteme, însă ajung să regrete ulterior.
– Săgetător. Vor să aibă mereu dreptate în legătură cu orice. Se supăra imediat când oamenii nu îi ascultă și pot foarte ușor să blesteme.

Adauga un comentariu