Magazin

BMW APAN Motors Iași ți-a pregătit pachete de service la prețuri avantajoase.

Publicat: 27 aug. 2020

Nu ai de ce să te îngrijorezi de vechimea automobilului tău. În loc să numeri anii, mai bine numără experienţele de neuitat. Aceeaşi filosofie se aplică şi automobilului tău BMW: nu contează cât de vechi este, ci de câte călătorii vă puteţi bucura împreună. De aceea există BMW Service.

Pentru a-ţi oferi soluţii personalizate de service, partenerul tău BMW APAN Motors Iași îţi pune la dispoziţie pachete dedicate modelelor BMW care au prima înmatriculare până la 31.12.2015.

PACHETELE BMW SERVICE VALUE

Există multe lucruri în viaţă pe care nu le poţi anticipa. Din acest motiv eşti mult mai relaxat atunci când unele lucruri sunt clare şi transparente de la bun început. Pentru ca tu şi automobilul tău BMW să nu aveţi parte de surprize neplăcute, BMW APAN Motors Iași îți oferă pachetele Value Service pentru diferite servicii de mentenanţă, precum schimbul uleiului de motor.

Cu BMW Value Service vei fi mereu relaxat, pentru că nu există costuri suplimentare neaşteptate, preţul avantajos acoperind şi piesele şi manopera. Astfel, transparenţa totală este doar unul dintre avantajele tale – iar serviciile de calitate superioară oferite de BMW APAN Motors Iași sunt gata mereu să-ţi îndeplinească nevoile.

AVANTAJELE TALE:

  • Service de calitate, comod şi eficient din punct de vedere al costurilor, realizat de specialiştii BMW, cu piese BMW originale;
  • Preţ avantajos şi transparent, care include toate piesele şi serviciile;
  • Preţurile sunt mereu transparente şi uşor de înţeles;
  • BMW Value Service oferă service specific pentru fiecare model BMW care are prima înmatriculare până la 31.12.2015;
  • Valoarea de revânzare a automobilului, crescută prin intervenţiile tehnice de calitate.

Se spune că lucrurile de calitate au un preţ pe măsură. Dar uneori acest preţ este mult mai mic decât te-ai aştepta. Precum cel pentru serviciile de reparaţii şi întreţinere ale automobilului tău BMW – chiar dacă acesta a parcurs deja mulţi kilometri şi a trecut prin multe aventuri. Ofertele BMW Value Service de la APAN Motors Iași sunt dis­ponibile pentru toate modelele BMW care au cel puţin cinci ani. Şi ca în cazul tuturor ofertelor, beneficiezi de expertiza şi de calitatea BMW, la preţuri avantajoase.

BMW Value Service include:

– Pachet pentru schimbul uleiului de motor

– Pachete pentru schimbul plăcuţelor de frână şi / sau al discurilor

de frână

– Pachete pentru schimbul filtrelor ( filtrul de aer / filtru combustibil/ filtru particule / microfiltru)

 

Pentru oferta personalizată accesează site-ul: https://bmw-apan.ro/bmw-value-service/și completează formularul din josul paginii.

Uneori cea mai bună investiție este pacea interioară.

Adauga un comentariu