Cancan ultimă oră

Bodo, solistul trupei Proconsul, operat de urgență în urma unui infarct miocardic. Cum se simte artistul

Publicat: 05 iun. 2020

Bogdan Marin de la trupa Proconsul, cunoscut sub numele de Bodo, se confruntă cu probleme grave de sănătate. De curând, artistul a suferit un infarct miocardic și a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale la inimă. Artistul a vorbit despre cum a depășit dificilul moment din viața lui și despre cum se simte în prezent. Se află în perioada de recuperare și a renunțat la obiceiuri vechi pentru a se vindeca mai repede.

Bodo, solistul trupei Proconsul, a fost operat de urgență în urma unui infarct miocardic. Care este starea artistului

Bodo a mărturisit că în urmă cu trei săptămâni a suferit un infarct miocardic acut, din cauza căruia a ajuns la spital„după două zile, unde a fost operat de urgență la inimă. I s-au montat trei stenturi, ulterior, iar organismul său a reacționat foarte bine, ceea ce a făcut să nu mai fie nevoie de o altă intervenție pentru montarea celui de-al patrulea stent.

“M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație.”, a spus Bodo de la Proconsul.

Artistul a mărturisit că se simte bine și se află acum în perioada de recuperare. Pentru a grăbi acest proces, el a renunțat la fumat, ceea ce a avut un efect benefic asupra organismului său. Inițial, vedeta a crezut că este vorba despre un reflux gastric și a luat pastile împotriva arsurilor gastrice, însă situația era mult mai gravă. Timp de două zile, a acuzat stări de vomă și dureri ale membrelor superioare, iar soția a fost cea care a decis să meargă la spital.

Adauga un comentariu