Sport

Bogdan Planic are șanse mari să semneze cu CFR Cluj? Lovitură de teatru în Liga I

Publicat: 30 iun. 2020
CFR Cluj are posibilitatea de a câștiga cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană în Liga 1 și vrea să-l legitimeze pe Bogdan Planic.
Bogdan Planic, fostul jucător de la FCSB, are șanse mari să semneze cu CFR Cluj.

Dan Petrescu vrea să aibă parte de un lot competitiv la CFR Cluj, astfel că a apărut și informația legată de transferul lui Bogdan Planic.

CFR Cluj are posibilitatea de a câștiga cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană în Liga 1, dar miza ardelenilor este participarea în Europa.
Dan Petrescu vrea să aibă parte de un lot competitiv, astfel că a apărut și informația legată de Bogdan Planic. Sârbul, care se declară liber de contract după experiența de la FCSB, nu știe încă unde va evolua de acum înainte.

Dan Petrescu a vorbit despre șansele ca Bogdan Planic să ajungă la CFR Cluj

La finalul partidei de duminică seară, tehnicianul campioanei a vorbit și despre Planic.
„Planic, la CFR Cluj? Noi avem patru fundași centrali în acest moment în lot, astfel că nu ne-am interesat de Planic”, a spus Petrescu. „Bursucul” nu a intrat prea mult în detalii și pentru că situația acestui fotbalist este mai complicată.

Gigi Becali continuă conflictul cu Bogdan Planic și le avertizează pe CFR Cluj și Craiova

Gigi Becali a anunțat că nu mai există cale de împăcare între el și Bogdan Planic, după ce fundașul sârb a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele celor de la FCSB.
Finanțatorul vicecampioanei îl acuză pe Planic că a lăsat echipa într-un moment dificil, când era afectată de multe accidentări, și spune că va solicita suspendarea acestuia pentru refuzul de a se prezenta la antrenamentele lui FCSB.
În același timp, Becali avertizează cluburile care ar fi tentate să îl transfere pe Bogdan Planic, așa cum ar fi cazul celor de la CFR Cluj sau Universitatea Craiova, că vor fi obligate să plătească 10 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere din contractul jucătorului.
Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis din nou că Planic mai are contract cu FCSB până în 2021, nu până la finalul acestei luni, așa cum susține jucătorul și impresarul său.

„Planic va fi dat exemplu, va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro. Eu știu că s-a primit la zi salariul. A luat bani 2 luni de la statul român, cum spun FIFA și UEFA. Conform legilor naționale, așa spune. La comisia UEFA este o fată, Mădălina, care a fost avocata noastră și care ne reprezintă pe noi. Noi nu am încălcat legea. O să întrebe judecătorul: «Băi, tu ai muncit alea 2 luni?» El a muncit? Nu e discriminat.

Am făcut o propunere la toată echipa. Unii care au vrut, alții nu au vrut. El nu a acceptat. Asta a fost cauza. Unii au luat jumătate, alții în șomaj tehnic. Se va judeca. Pe mine mă avantajează că ei mizează pe contractul ăsta. N-au curaj Craiova și CFR să-l ia. El are o clauză de 10 milioane, clubul pe care îl ia trebuie să fie solidar cu jucătorul. Eu nu-l mai vreau la echipă, la revedere! I-am făcut notificări, i-am spus că îi dăm penalitate 25%. I-am dat bani la zi și el nu vrea să vină.

Conform legii l-am chemat, acum să vedem cine are dreptate. Dacă semnează, trebuie să plătească 10 milioane. Ori el, ori clubul. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan, cu Perianu fundaș central. El știa că sunt accidentați, că nu avem fundaș central, că nu avem jucători, nu a ținut cont. Caracterul lui a făcut ca să plătească acum, să vedem unde va ajunge el. Noi vom cere suspendarea lui”, a declarat Becali, la Pro X.

Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic: „Vedem pe 1 iulie cine are dreptate”

Dacă Gigi Becali susține că înțelegerea lui Planic expiră în 2021, cealaltă parte implicată vine cu o altă variantă. Conform spuselor lui Zvonko Milojkovic, agentul lui Planic, contractul jucătorului expiră la 30 iunie.

„Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate”, a reacționat Zvonko Milojkovic, întrebat fiind de contractul lui Bogdan Planic.

28 de ani are Bogdan Planic.
1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu