Bursa Barfelor

Bomba anului! Penisa își schimbă cariera. Vrea să fie puternică și independentă

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Bomba anului Penisa își schimbă cariera. Vrea să fie puternică și independentă

La început de rubrică, babele bârfitoare vin cu o veste ce ar putea fi bomba începutului de an. Penisa Nănașcu, secretara de la primăria bahluiană, s-ar putea să-și schimbe cariera. În ultima săptămână, și-a luat concediu pentru că trebuie să ia o decizie tare dificilă. Penisa vrea să plece de pe funcția de secretară și să se ducă, atenție, pe un post bine plătit, la fundația lui Cretian Șpanciu. Aici ar urma să fie pusă șefă pe proiecte, să atragă și ea fonduri europene. Asta presupune că trebuie să înlocuiască niște cucoane de la respectivul compartiment. Penisa și Cretian deja se înțeleg bine de mai mult timp, așa că o astfel de colaborare nu ar fi de mirare. Plus că Penisa se pricepe să facă treabă bună, are multe informații folositoare pentru Cretian, nu degeaba a rezistat atât de mult în administrație. Acum rămâne de văzut dacă această colaborare va fi parafată într-un document oficial. Babele cred că o nouă carieră ar prinde-o bine pe Penisa. Cine știe, poate sunt și bonusuri, vacanțe, delegații sau alte beneficii…

Comentarii
  • Oare asa va faceti vizibil Gazeta! Nu viata privata nu se dicuta la colt de strada! Legea trebuie respectata! Vindeti gogosi poate pica ceva!

  • Lasa Ioane ca se mai intoarce Penisa și la tine și te mai suge, nu fi suparat. Cum la proiecte? Pai nu e nepasta la proiecte sefa? O da afara? Sau o lasa liberă cu Clau? Oricum sa schimbi una cu kilometrajul dat peste cap (și sa nu fi fost tu autorul :)) ) cu una care încă mai are pana la capat e un pas inainte. Bravo!

Adauga un comentariu